Oyuncu Özge Özder Hamile Olduğunu Müjdeledi!

Oyuncu Özge Özder Hamile Olduğunu Müjdeledi!
Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Özge Özder kendi YouTube kanalından paylaştığı bir videoda beş aylık hamile olduğunu duyurdu. Özge Özder’in bir kız çocuğu dünyaya gelecek!

Ünlüler dünyasından son günlerde hep kötü haberler geliyordu. Kimi boşanıyor, kimi ayrılıyor kimi ne yazık ki hayatını kaybediyordu. Magazin ve sosyal medya da yer alan haberler dolayısıyla ünlüler dünyasını merak edenler de oldukça üzgün günler geçiriyordu. Bugün gelen bir haber ise bir anda tüm bu kara bulutları dağıttı. Halen Sadakatsiz dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Özge Özder YouTube kanalından verdiği müjdeli haberle bir anda sevenlerini ve takipçilerini mutlu etti. 2018 yılında Sinan Güleryüz ile evlenen güzel oyuncu Özge Özder arkadaşlarıyla birlikte kanalından verdiği haberle hamile olduğunu ve bir bebek beklediklerini müjdeledi. Bu haber bir anda sosyal medya ve magazin basınında gündem olan haberler arasında yer aldı. İşte haberin detayları!

Özge Özder Hamile!

Güzel ve başarılı oyuncu Özge Özder halen Kanal D ekranlarında yeni başlayan Sadakatsiz adlı dizide bir doktoru canlandırıyor. Oldukça başarılı bir başlangıç yapan dizinin güzel oyuncusu Özge Özder bugün kendi YouTube kanalı üzerinden sevenleriyle mutlu bir haber paylaştı. 2018 yılında şarkıcı Sinan Güleryüz ile evlenen 42 yaşındaki güzel oyuncu Özge Özder paylaşımında anne olacağını, bir bebek beklediklerini duyurdu. Özge Özder’in YouTube kanalı üzerinden verdiği müjdeli haberi oyuncunun çok yakın arkadaşları Aslı Tandoğan, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar ve Melis Birkan’da onunla birlikte paylaştı. Paylaşımda oyuncunun arkadaşlarının yanı sıra ailesi de katıldı ve bu mutlu an sırasında verdikleri tepkiler videoda paylaşıldı.

Bir Kız Bebek Bekliyorlar!

Güzel oyuncu Özge Özder ile şarkıcı Sinan Güleryüz’ün mutlu haberleri bir anda gündem olurken ünlü çifte binlerce yorum ve beğeni geldi. Beş aylık hamile olduğu öğrenilen Özge Özder’in bir kız bebek beklediği belirtilirken oyuncunun annelik heyecanı içinde olduğu öğrenildi. Daha önce kendileriyle bebek bekleyip beklemedikleri şeklinde sorulan bir soruya Özge Özder “canımız ne zaman çekerse” cevabını vermişti. Mutlu haberin ardından Özge Özder’in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Bebek heyecanı içinde olan çifti bizde tebrik ediyor ve dünyaya gelecek bebeğe sağlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.

07-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar