Ozan Güven Evinde Kaza Geçirdi!

Ozan Güven Evinde Kaza Geçirdi!
Son aylarda birçok olumsuzlukla baş başa kalan ve darbe üstüne darbe alan oyuncu ozan Güven’in başına bu sefer de talihsiz bir kaza geldi ve oyuncunun kafasına altı dikiş atıldı.

2020 yılı tüm dünyada birçok kaza, savaş, deprem, sel felaketleriyle başladı ve tüm dünya bu yılı kaos yılı ilan etti. Son olarak koronavirüs 2020 yılına damga vurdu ve adeta bu yılın bir an önce bitmesi için insanların dua eder hale gelmesine sebep oldu. Bunun gibi başarılı oyuncu Ozan Güven için de 2020 yılı adeta kabuslarla dolu bir yıl oldu. Başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Babil Dizisi tam reytinglerde iyi bir duruma gelmişken bir anda patlak veren koronavirüs sebebiyle dizi tatile girdi. Bu durum ister istemez oyuncu ve tüm kadroyu üzerken Ozan Güven için bu olay kötü olayların başlangıcı oldu. Daha sonra oyuncu sevgilisi Deniz Bulutsuz olayıyla ilgili üzüntü verici olaylarla karşılaştı. İddialara göre sevgilisini darp etmekle suçlanan başarılı oyuncu bu sebeple mahkemelik oldu. Ancak Ozan Güven için 2020 yılında yaşanılanlar bunlarla sınırlı kalmayacaktı. İşte detaylar!

Talihsizlikler Ozan Güven’in Peşini Bırakmıyor!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmekle suçlanan ve karşılıklı suçlamalar sonunda mahkemeye taşınan Ozan Güven ve deniz Bulutsuz hikayesi yeni yılın ocak ayında görülecek mahkemeyle çözüme kavuşacak. Ozan Güven bu konuda ısrarla yargı kararının beklenmesini istese de hemen her gün aleyhine bir yazı kaleme alınıyor. Talihsizliklerin bir türlü peşini bırakmadığı Ozan Güven şimdi de evinde geçirdiği kazayla gündemde. Ozan Güven geçtiğimiz günlerde bir süredir ayrıldığı evine geri dönmüştü. Ancak oyuncu Ozan Güven evinde geçirdiği kaza sonucu dün sabaha karşı Ulus’taki özel bir hastaneye gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle evinde düşerek kaza geçiren Ozan Güven’in kafasına gittiği hastanede 6 dikiş atıldığı öğrenildi. Durumun iyi olduğu öğrenilen Güven daha sonra hastaneden tekrar evine döndü. Başarılı oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Babil’de Yeni Eğemen Karakteri!

Ozan Güven evinde kaza geçirip hastaneye giderken ve kafasına altı dikiş atılırken hemen hemen aynı saatlerde başarılı oyuncunun yaşadığı deniz Bulutsuz olayıyla ilgili olarak ayrılmak zorunda kaldığı Babil Dizisi’de Ozan Güven’in oynadığı Eğemen karakteri için yeni oyuncuyla anlaşmaya vardı. Ozan Güven’in canlandırdı Eğemen karakterini yenid önemde bir başka başarılı oyuncu Onur Saylak’ın canlandıracağı öğrenildi.

21-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar