Özcan Deniz Oğluna Seslendi

Özcan Deniz Oğluna Seslendi
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz eski eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle mahkemedeki duruşmasının ardından sosyal medya hesabından oğluna seslendi.

Son zamanlarda boşandığı eşiyle ilgili sıklıkla sorun yaşayan ve sık sık magazin basınında ve sosyal medyada gündem olan eskilerin ünlü şarkıcısı şimdilerin başarılı oyuncusu Özcan Deniz bir kez daha magazin basınında gündem oldu. 2018 yılında evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz oğlunun velayetini annesinden alabilmek için yeniden mahkemeye başvurmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeniden gündem olan Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan tarafından darp edilmesi ve kıyafetlerinin parçalanması görüntüleri olay yaratmıştı. Mahkemeleri devam eden ve davada gizlilik devam ederken çiftin mahkemesi sonrası ünlü isim Özcan Deniz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Velayeti annesinde olan oğluna seslenen Özcan Deniz’in paylaşımı bir anda gündem oldu.

Oğluna Seslendi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden mahkeme bugün de sürdü. Gizlilik kararı olan mahkeme çıkışında ünlü isim Özcan Deniz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak oğluna seslendi. Özcan Deniz paylaşımında “sen evlatsın… Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi kredi kartı değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Tokat Yedi, Kıyafeti Parçalandı

Mahkeme süreci devam eden eski eşler Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında geçtiğimiz günlerde de bir gerginlik yaşandı ve bu olay güvenlik kamerası görüntüleriyle basına yansıdı. İddiaya göre Özcan Deniz 15 Eylül günü oğlunun okula gitmediğini öğrenmesi üzerine soluğu eski eşi Feyza Aktan’ın evinde aldı. Özcan Deniz’in eve gitmesinden bir süre sonra ikili arasında tartışma yaşandı ve Feyza Aktan Özcan Deniz’e tokat atarak kıyafetini parçaladı. Yaşanan bu olayın ardından Özcan Deniz Karakola giderek eski eşi Feyza Aktan hakkında şikayetçi oldu. Olay güvenlik kamerasında net bir şekilde göründüğü için bu olay magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar