Kadir Ezildi yürek burkan hayat hikayesini anlattı!

Kadir Ezildi yürek burkan hayat hikayesini anlattı!
Kadir Ezildi yürek burkan hayat hikayesini anlattı! Kadir Ezildi En Hamarat Benim izle. Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi babası kimdir?

Kadir Ezildi yürek burkan hayat hikayesini anlattı! Kadir Ezildi En Hamarat Benim izle. Kadir Ezildi kimdir? Kadir Ezildi babası kimdir? Kadir Ezildi kaç yaşında? En Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi'nin hayat hikayesi. Kadir Ezildi haberleri.

Fox tv ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim programını sunarak fenomen olan Kadir Ezildi, yürek burkan hayat hikayesini anlattı. Şimdilerde ise En Hamarat Benim programı ile ekranlara gelmeye devam eden Kadir Ezildi, sosyal medyada da aktif olarak yer almakta. Peki Kadir Ezildi kaç yaşında? Kadir Ezildi'nin hayat hikayesi. Kadir Ezildi babası kimdir? Kadir Ezildi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar.

1995 yılında dünyaya gelen Kadir Ezildi, İstanbul doğumludur. Lise eğitimi aldığı yıllarda annesi ve babasının boşanması üzerine, yaşadığı stres ile kendisini temizliğe verir. Başlarda stres nedeniyle arada temizlik yapan Kadir Ezildi, ilerleyen zamanlarda alışkanlık haline getirir. Babası ile ilgili onuan ünlü fenomen, babasının kendi ailesine olan düşkünlüğü nedeni ile eşini ve çocuklarını ihmal ettiğini söylüyor. Babası ve ailesi ile görüşmediğini sık sık dile getiren Kadir Ezildi, 'Babam 1999 yılında bizim sünnet altınlarımızı bozdurup hastanedeki arkadaşına borç vermişti. Hem de adam evindeki pencereyi yaptırsın diye vermiş borcu. Biz kenara atamadık o altınları, götürüp arkadaşına verdi. Babam çok severdi millete borç vermeyi. İyi niyetli bir adamdı evet ama onun yüzünden 20 yıldan fazladır hala kirada kalıyoruz. Şimdiye kadar 50 tane ev almıştık. Biz biriktirirdik, babam götürüp birilerine verirdi. Ben de insanlara yardım etmeyi seviyorum ama kenara da atıyorum. 10 kenara atıyorsam, 1 tane de yardım ediyorum. Şimdi yemiyorum içmiyorum ev alacağım diye para biriktiriyorum. Ben kimseye iyilik yapma demiyorum ama ardını düşünmen lazım. Babamla görüşmüyorum. Mutlu mu mutsuz mu bilmiyorum. Herhangi bir haber almıyorum kendisinden. Kardeşim Kerem de görüşmüyor.' dedi.

Yaşadığı sıkıntılar nedeni ile temizlik takıntısı oluşan Kadir Ezildi, kardeşinin evde tüylerinin dökülmesinden rahatsız olduğuiçin ona ağda yaptığını dile getiriyor.

Fox tv ekranlarının sevilen programı En Hamarat Benim Kadir Ezildi'nin eşsiz sunumu ile hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar