Özcan Deniz’in dizisi Kral'da büyük şok yaşanıyor!

Özcan Deniz’in dizisi Kral'da büyük şok yaşanıyor!
Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in çekimlerine pek yakında başlayacağını duyurduğu Kral dizisinde büyük şok yaşanıyor. Atv ile Özcan Deniz arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in çekimlerine pek yakında başlayacağını duyurduğu Kral dizisinde büyük şok yaşanıyor. Dizinin yayınlanacağı kanal olan Atv ile Özcan Deniz arasında sert tartışmalar yaşanıyor.  Tartışmaların senaryo konusunda yaşanması üzerine hikaye tamamen değiştirildi. Şimdi detaylar

Özcan Deniz’in dizisi Kral'da büyük şok yaşanıyor!

Son zamanların yapımcılarından Özcan Deniz ile dizisinin çekileceği Atv arasında senaryo konusunda anlaşmazlık çıktı. Özcan Deniz’in Kral adlı yeni projesinin ocak ayı bitiminde sete çıkması umuluyordu. Bu gidişle dizinin  şubat ayı ortalarında yayına gireceği öngörülüyor. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu Kral dizisinin başrolleri için Burak Deniz, Pınar Deniz, Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya ile daha önceden anlaşıldı.

Kral Krizi Neden Çıktı?

1970'li yıllarda çalışmak için Ağrı'dan kalkıp İstanbul'a gelen Kadir'in bir halk kahramanına dönüşmesini anlatan dizi Kral’da büyük kriz yaşanıyor. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sunması için Özcan Deniz'le görüşen Atv yönetimi yeni proje Kral’da şarkıcının başrolü oynamasını istedi. Teklifi reddeden Özcan Deniz, ısrarlar sonucu başrol Kadir’i değil de abisi Fikret rolünü oynamaya karar verdi. Anlaşma sağlanınca dekor hazırlığı başladı. Ancak senaristler Ozan Aksungur ve Eylem Canpolat'ın yazdığı senaryoyu beğenmeyen Özcan Deniz, senaryoyu bizzat kendisi yazmak istedi. Atv yönetimi ise hikâyenin 70'li yıllarda değil günümüzde geçmesini isteyerek hikayenin kendi ekibince yazılmasında diretti.

 Her Şey Sil Baştan!

Gelişmeler üzerine Özcan Deniz hikayeyi baştan başa değiştirdi. Dayısı Deniz’in hayatını yazmayı planlayan Özcan Deniz, senaryoyu kendi yazamayınca konsepti tamamen değiştirdi. Hal böyle olunca kurgunun değişmesi üzerine oyuncu kadrosu da değişti. Canlitv olarak diziyle ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Özcan Deniz Kimdir?

1972 Ankara doğumlu şarkıcı, aslen Ağrılıdır. Gençliği Aydın'da geçen Özcan Deniz, eğitimi süresince, kendi yazdığı küçük hikâyeleri oyunlaştırdı. Hatta bu oyunları arkadaşları ile kurduğu küçük amatör tiyatro topluluğu ile geliştirerek çevre yörelere turneler bile yaptı. Müziğe olan yatkınlığı keşfedilen Özcan Deniz, 1985 yılında Aydın'da aranılan orkestra solisti oldu. Geleneksel Ses Festivalinde birinci olan Özcan Deniz soluğu İstanbul'da aldı. İlk albüm çalışması 1992 yılında Yine Ağlattın Beni albümüyle şöhreti yakaladı. Çıktığı televizyon programlarında dikkat çeken Özcan Deniz birçok dizi ve filmde rol aldı.

Rol Aldığı Bazı Filmler

1994 Ona Sevdiğimi Söyle

1996 Yer Çekimli Aşklar Cemal

2002 Kolay Para Cevher Yıldız

2003 Asmalı Konak: Hayat Seymen Karadağ

2008 Sarıkamış Beyaz Hüzün Teğmen Faik

2008 Mevlana Celaleddin-i Rumi: Aşkın Dansı Çelebi Hüsamettin

2012 Araf (film, 2012) Mahur

2013 Su ve Ateş Haşmet

2016 Her Şey Aşktan oyuncu

2016 İkinci Şans

16-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar