Cemre Gümeli Atv dizisi Kral’ın kadrosuna katıldı!

Cemre Gümeli Atv dizisi Kral’ın kadrosuna katıldı!
Yeni dizi Kral'ın oyuncu kadrosu oluşmaya başladı. Güzel oyuncu Cemre Gümeli de Atv dizisi Kral’ın kadrosuna katıldı!

Yeni diziler ve dizi projeleri ile ilgili hergün yeni gelişmeler yaşanıyor. Atv ile anlaşan Kral dizisinin cast çalışmaları da devam ediyor. Özcan Deniz'in dayısının hayatından esinlenerek yazdığı hikaye senaryo haline getirildi ve hazırlıklar başladı. Başrollerde Özcan Deniz, Burak Deniz ve Pınar Deniz'in yer alacağı Kral dizisine yeni bir isim daha katıldı. Sevilen başarılı oyuncu Cemre Gümeli de Atv dizisi Kral’ın kadrosuna katıldı! Skala Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Kral dizisinde Cemre Gümeli, Özcan Deniz'in partneri olarak yer alacak.

Kral’ın kadrosunda kimler var?

Özcan Deniz'in senaryosunu yazdığı dizide Deniz'in dayısının hayat hikayesi anlatılacak. Sıkı bir hazırlık aşamasında olan dizinin 2020'de Atv ekranlarında yer alması bekleniyor. Özcan Deniz'in de memleketi olan Ağrı'dan İstanbul'a gelen dayısının gurbet serüveni ve bir mafya hikayesi anlatılacak. Kral 1970'lerde geçen Kadir ve Zahide'nin aşk hikayesi çerçevesinde dönemin şartlarını beyazcama aktaracak. Özcan Deniz'in 5 ay gibi uzun bir tatilinin ardından Kral projesiyle dizi sektörüne dönüş yapmıştı. Atv ile anlaşan Özcan Deniz dizinin çekimleri için ise yönetmen Recai Karagöz ile el sıkıştı. Cast çalışmaları süren dizinin kadrosunda yer alacak isimlerden bazıları ise şöyle; Burak Deniz, Özcan Deniz, Pınar Deniz, Cemre Gümeli, Nilperi Şahinkaya, Neslihan Yeldan, Biran Damla Yılmaz, Barış Arduç.

Cemre Gümeli kimdir?

En son sevilen TRT 1 dizisi Elimi Bırakma'da Cansu karakteriyle rol alan Cemre Gümeli de Kral kadrosuna katıldı. Güzel ve başarılı oyuncu Gümeli Özcan Deniz'in partneri olarak dizide yer alacak. İstanbul'da 1991 yılında doğan Gümeli birçok dizi projesinde yer aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünü bitiren Gümeli kariyerine oyunculuk alanında devam ediyor. En son Elimi Bırakma dizisinde başarılı bir performans sergileyen Gümeli'nin oyunculukta ilk tecrübesi ise Tatlı İntikam dizisiydi. Yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Kral projesinde yer alacak Gümeli'nin oyunculuk kariyerine önemli bir katkısı olacaktır. Sevilen oyuncu Gümeli'ye ve Kral dizisine canlitv.com olarak başarılı bir sezon diliyoruz.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar