Kral dizisi için üç oyuncuyla daha anlaşıldı!

Kral dizisi için üç oyuncuyla daha anlaşıldı!
Özcan Deniz'in senaryosunu hazırladığı Kral dizisi için üç yeni isimle daha anlaşıldı. Kral dizisine üç bomba isim daha...

Sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz'in bir akrabasının hayat hikayesinden esinlenerek senaryosunu yazdığı Kral dizisi merakla beklenirken, dizinin oyuncu kadrosuna üç usta isim daha dahil oldu. ATV'de yayınlanması için anlaşılan Kral dizisi başlangıçta 1970'lerde geçen bir hikaye olarak tasarlanmıştı fakat, Özcan Deniz'den hikayenin günümüze uyarlanması istendi ve Deniz bu isteği kabul etti. Daha başlamadan çok konuşulan dizinin kadrosuna usta ve tecrübeli oyuncular Ali İpin, Aliye Uzunatağan ve Yıldız Kültür dahil oldu.

Kral'a üç usta isim daha katıldı

Başrollerinde Özcan Deniz, Burak Deniz, Pınar Deniz, Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin bulunduğu Kral dizisi bir yandan günümüze uyarlanmak üzere revize edilirken bir yandan diğer hazırlıklar yapılıyor. Cast çalışmaları devam eden Kral dizisine katılan birbirinden tecrübeli isimler  Ali İpin, Aliye Uzunatağan ve Yıldız Kültür de dizinin kadrosuna dahil oldu. Ali İpin en son Atv'de yayınlanan Cennetin Gözyaşları ve Can Kırıkları dizilerinde yer almıştı. Usta oyuncu İpin'in Kral dizisinde Osman karakteriyle yer alacağı öğrenildi. Vurgun ve Erkenci Kuş dizilerinden hatırladığımız oyuncu Aliye Uzunatağan'da Kral kadrosunda yer alan bir diğer isim. Kalk Gidelim dizisinin usta oyuncusu Yıldız Kültür ise yine Kral dizisiyle ekranlarda olacak bir diğer isim.

Kral dizisinin senaryosu günümüze uyarlanacak

Yayın haklarını Turkuaz Medya'nın aldığı Özcan Deniz'in yeni dizisi Kral'ın 2020 yılında yayınlanması bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün olduğu Kral dizisinde Ağrı'dan İstanbul'a göç ederek gelen Özcan Deniz'in bir akrabasının hayat hikayesi konu edildi. Zahide ve Kadir karakterleriyle işlecek dizide aşk, mafya, mücadele ve çatışma gibi kavramlar işlenecek. Zahide ve Kadir'in aşkı ve Kadir'in bir mafya babasına dönüşmesi yaşanmış bir hikayeden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Özcan Deniz'in üzerinde titizlikle çalıştığı proje yeni bir formata dönüştürülüyor. Oyuncu kadrosu büyük ölçüde belli olan Kral'ın senaryosunun 1970'ler yerine günümüze uyarlanması istenince senaryo üzerinde yeniden çalışma başladı. Marakla beklenen Kral dizisinin 2020 içerisinde Atv'de yayınlanacağı açıklanmıştı.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar