Özel Fotoğrafları İnternete Sızan Aslı Bekiroğlu’nun Hamlesi Herkesi Şaşırttı!

Özel Fotoğrafları İnternete Sızan Aslı Bekiroğlu’nun Hamlesi Herkesi Şaşırttı!
Özel Fotoğrafları internete sızan Aslı Bekiroğlu’nun hamlesi herkesi şaşırttı. Güzel oyuncu öyle bir hamle yaptı ki! İşte detaylar!

Sosyal medya ve magazin gündemi bugün inanılmaz bir olayla sarsıldı. Herkesin korktuğu, ya benim başıma gelirse ne yaparım diye kara kara düşündüğü bir olay ünlü bir oyuncunun başına geldi. Genç ve güzel oyunculardan Aslı Bekiroğlu bugün hayatının en kötü günlerinden birini yaşıyor desek abartmış olmayız herhalde. İddiaya göre oyuncunun ve sevgilisinin birçok özel fotoğrafı bilinmeyen bir sebeple internete sızdı. Sızdırılan fotoğraflar arasında oyuncunun yatak odası ve tuvaletteki çıplak fotoğrafları da bulunuyor. İşte detaylar!

Aslı Bekiroğlu’nun Çıplak Fotoğrafları İnternete Sızdı!

Ünlüler dünyasının korktuğu bugün oldu. Genç ve güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisine ait olduğu iddia edilen pek çok fotoğraf internet ortamında yayınlandı. Oyuncunun olduğu iddia edilen özel video ve fotoğraflar arasında çıplak fotoğrafların da olduğu kulisleri sarsarken oyuncu ve sevgilisinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Buna karşın Aslı Bekiroğlu sosyal medya hesabındaki bütün fotoğrafları yorumlara kapattı. Özel fotoğrafların internete nasıl veya kimler tarafından sızdırıldığı bilinmezliğini korurken fotoğrafların güzel oyuncuya ait olup olmadığı da araştırılıyor. Eğer İddia gerçekse böyle bir olayı kim ya da kimlerin yaptığı ve neden yaptığı ortaya çıkarılmaya çalışılacak.

Hesabı mı Hacklendi?

Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğrafların internete sızdırılması sosyal medyada ve medyada en çok konuşulan konular arasında ilk sıraya oturdu. Oyuncuya ait olduğu iddia edilen ve tuvaletle yatak odasında çekilen fotoğrafların internete nasıl sızdırıldığı ise bir başka bilinmeyen olarak duruyor. İddia edilen olayda pek çok bilinmeyen bulunurken acaba oyuncunun hesabı mı hacklendi mi sorusu ilk sırada yer alıyor? Gelişme sonrası oyuncunun konuşmaması ve sadece sosyal medya hesaplarını yorumlara kapatması ise oyuncunun konuyla ilgili ne düşündüğünün merak edilmesine sebep oluyor.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Güzel oyuncu aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetik Bölümünden mezun olan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Adı Mutluluk dizisiyle yaşamıştır. Oyuncunun rol aldığı Yol Arkadaşım filminde ise güzel oyuncunun performansı otoritelerden tam not almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

Benim Tatlı Yalanım

Jet Sosyete

Yol Arkadaşım

İkimizin Yerine

Gülümse Yeter

Adı Mutluluk

01-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar