Özge Özpiriçci’nin Yeni Adresi Belli Oldu

Özge Özpiriçci’nin Yeni Adresi Belli Oldu
Dizilerin ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncusu Özge Özpirinçci hangi yapımla ekranlara dönecek? Usta ismin dizisi nerede yayınlanacak?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ve dizi ve sinema sektörünün aranılan isimlerinden biri durumunda bulunan ve yapımcıların kapısını ilk olarak çaldığı oyunculardan Özge Özpirinçci’nin hangi yapımda yer alacağı ve ekranlara hangi yapımla geri döneceği merak ediliyordu. Son olarak Yakamoz S – 245 adlı internet yapımıyla ekrana gelen ve bu projede kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynayan Özge Özpirinçi geçtiğimiz aylarda Aile dizisi ile adı anılmış ancak yapım şirketi Ay yapım son anda Özge Özpirinçc yerine Serenay Sarıkaya ile anlaşmıştı. Sevenlerinin uzun süredir ekranlarda görmek istediği başarılı oyuncunun sonun da hangi yapımla ekranlara döneceği belli oldu. Yine bir internet yayın kanalı için hazırlanacak projede yer alacak oyuncu bu proje için 03 Medya ile görüşmelere başladı. İçeriği henüz belli olmayan dizinin cast çalışmalarının başladığı ve dizinin detaylarının yakında belli olacağı öğrenildi.

03 Medya ile Görüşüyor

Dizi ve sinema sektörünün başarılı oyuncularından Özge Özpirinçci uzun süredir ekranlardan uzak kalıyordu. Sevenlerinin hangi projeyle ekranlara döneceğini merak ettikleri oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirerek en iyisi için karar vermeye çalışırken 03 Medya tarafından gelen projeye prensipte evet dedi ve görüşmeler başladı. Şu sıralar hikaye ve senaryo yazım çalışmaları devam eden ve ana cast çalışmaları da başlayan dizinin yine bir internet kanalı için hazırlanacağı öğrenildi. 03 Medya tarafından yürütülen çalışmalar yavaş yavaş netleşmeye başlarken dizinin çekimlerinin ise önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Hangi platform için hazırlandığı belli olmayan ve detayları açıklanmayan dizinin içeriğini Özge Özpirinçcinin sevenleri de merak etmeye başladı.

Özge Özpirinçci Hakkında

Son olarak Yakamoz S – 245 adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak bu mesleğe yönelmiştir. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Özge Özpirinçci’nin rol aldığı yapımlar arasında, Veda, Anadolu Kartalları, Kayıp, Acı tatlı Ekşi, Biz Böyleyiz, Karakomik Filmler 2, Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Deli Saraylı, Toplu Hayat, Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Aşk Yeniden, Kadın, Mucize doktor, Fi, İlk ve Son ve Yakamoz S – 245 bulunmaktadır.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar