Usta Oyuncu Saklı Kalsın’a Dahil Oldu

Usta Oyuncu Saklı Kalsın’a Dahil Oldu
03 Medya tarafından hazırlıkları süren Saklı kalsın dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. Dizinin kadrosuna usta oyuncu Şerif Erol da katıldı.

03 Medya tarafından yurt dışı ülkelerine özel hazırlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce Latin Amerika ülkeleri için Maviye Sürgün dizisini hazırlayan ve 26 bölüm sürecek bu dizinin çekimlerini tamamlayan 03 Medya yeni bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor. Saklı Kalsın adını taşıyan ve şu sıralar cast çalışmalarının devam ettiği dizinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler katılıyor.  Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan ve Volkan Kocatürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı yeni dizi Saklı Kalsın’ın kadrosuna son olarak birçok başarılı yapımda rol alan Şerif Erol dahil oldu. Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan ve Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan yeni dizi Saklı Kalsın da toplam 26 bölümden oluşacak.

Saklı Kalsın Kadrosu Netleşiyor

Türk Dizi sektörünün her geçen gün büyüyen ekonomik değeri yurt dışı pazarıyla daha da genişliyor. Yurt dışına özel olarak hazırlanan diziler her geçen gür artarken günlük ve haftalık dizilere bir yenisi daha ekleniyor. O3 Medya tarafından daha önce Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan Maviye Sürgün’e bir yeni dizi daha ekleniyor. Saklı Kalsın adını taşıyan ve yine Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan dizi toplam da 26 bölümden oluşacak. Cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosunda şu ana kadar belli olan oyuncular arasında, Esra Bilgiç (Ece), Şükrü Özyıldız (Onur), Yağmur Tanrısevsin (Hilal) ve son olarak da başarılı oyuncu Şerif Erol (Kuyumcu Ustası Müfit) yer alıyor. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken dizinin hikaye ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Dizinin çekimlerinin çok kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.

Şerif Erol Hakkında

Türk dizi ve sinema sektörünün başarılı oyuncularından biri olan ve bugüne kadar birçok üst düzey yapımda rol alan şerif Erol son olarak 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Saklı Kalsın ile el sıkıştı. Dizide Müfit karakteri olarak ekrana gelecek oyuncu ayrıca son zamanlarda Kadın, Öğretmen, Camdaki Kız, Rüyanda Görürsün, Hayat Bugün gibi yapımlarda rol almıştır. Usta oyuncu ayrıca pek çok sinema filminde rol almıştır.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar