Ya Çok Seversen Kim Kimdir?

Ya Çok Seversen Kim Kimdir?
Ay Yapım tarafından hazırlanan ve ilk bölümü ile ekranlara gelen Ya Çok seversen dizisinde hangi oyuncu kimi canlandırıyor? İşte cevabı!

Kanal D ekranları seyirciye yeni bir diziyi daha sundu. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen adlı Aşk ve dram dizisi ilk bölümüyle Perşembe akşamı ekrana geldi. Yaz sezonunda yayınlanan yazlık diziler arasında en iddialıları arasında yer alan Ya Çok seversen dizisi kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolünde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizide ayrıca pek çok başka ünlü isim de yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Kübra Sülün’ün kaleme aldığı dizinin yayınlanan ilk bölümü seyirciden tam not aldı. Sezona oldukça iddialı başlayan dizinin eylül yayın döneminde de devam etmesi bekleniyor. Peki kadrosunda birbirinden ünlü ismin yer aldığı Ya Çok Seversen’de kim kimdir? İşte bu sorunun cevabı!

Kim Kimdir?

Ya Çok seversen annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha ile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren Ateş ve yaşadığı hikaye konu alınıyor.

Ateş Arcalı: Kerem Bürsin’in canlandırdığı Ateş Arcalı ailenin ikinci çocuğudur. Annesi öldükten sonra yatılı olarak okumuş ve ardından yurtdışına çıkmış ve bir daha geri dönmemiştir. Babasının ölümü üzerine evine geri dönmek zorunda kalan ve şirketin başına geçen Ateş Arcalı, başına buyruk yaşayan, bağlanmaya ve tüm kurallara karşı duran hercai bir karakterdir. Küçükken kaybettiği annesi onda derin bir travma yaratmıştır. Ateş Arcalı dahi denecek kadar zeki, çapkın, eğlenmeyi seven, yalana tahammülü olmayan ve ayrıca yardımsever biridir.

Leyla Kökdal: Ünlü ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılan Leyla, gerçek ailesini hiç tanımamıştır. Ailesini her yerde arayan ve bir grup ile düğün dolandırıcılığı yapan Leyla özel hayatında yalandan kaçınan biridir. Aile olmaya inancı yüksek biridir ve asil ve sert görünümünün altında çok kırılgan bir yapı vardır. Adaletli biri olan leyla ayrıca zenginlere karşı önyargılı biridir.

Füsun Arcalı: Başarılı oyuncu Hatice Aslan’ın canlandırdığı Füsun Arcalı ailenin halası ve tasarımcısıdır. Hayatını aile şirketine adayan Füsun Arcalı’nın bir kızı bulunmaktadır. Ailenin büyük oğlu Umut’u istediği gibi yönlendirebilen Füsun Ateş’in gelmesiyle zor zamanlar yaşamaya başlayacak ve Ateş’e karşı Umut’un yanında yer alacaktır.

İlter Evcili: Başarılı ve usta isim Şerif Erol tarafından canlandırılmaktadır. Gençliğinden beri Arcalı ailesinde uşak olarak çalışmaktadır. Ailenin kara kutusudur. Herkse onu aileden görse de o nerede duracağını çok iyi bilen biridir. Ailede tüm çocukları çok sevmesine karşın Ateş’e karşı duyguları başkadır.

Umut Arcalı: Aziz Caner İnan tarafından canlandırılan karakter Arcalı ailesinin en büyük oğludur. Ateş’in olmadığı dönemde babasından sonra şirketin en yetkili kişisi olmuştur. Halası Füsun’un her zaman etkisi altında kalan Umut, çalışkan, hırslı ve karizmatik biridir. Şirketin başına geçmek için yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Ateş’in gelmesi onun için büyük bir tehdit ve krizdir.

09-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar