Özlem Tokaslan Seksenler Dizisinde!

Özlem Tokaslan Seksenler Dizisinde!
TRT 1 ekranlarında uzun süredir yayınlanan ve son olarak hafta içi her gün ekranlara gelen Seksenler adlı diziye başarılı oyuncu Özlem Toksalan dahil oldu. İşte detaylar!

Yeni Yayın dönemi geliyor, yaklaşıyor, az kaldı derken sonunda yeni yapımlar kanallarda bir bir ekrana gelmeye başladı. Kanallar içinde bu sezon en çok merak edilen TRT 1 yeni projeleri kadar eski projeleriyle de seyircinin ilgi odağı olacak gibi görünüyor. Özellikle Uyanış Büyük Selçuklu adlı yapımla bir anda dikkatleri üzerine çeken kanal özel kanalların yüksek reytingine göz dikmiş ve bu kanalları geride bırakmayı kafasına koymuş gibi görünüyor. Yeni yapımların yanı sıra eski yapımlarla da merakla beklenen TRT 1’de bu yapımlardan biri de yine bir dönem dizisi olan ve seyircinin severek takip ettiği Seksenler adlı yapım. Seksenler uzun süredir seyircinin keyifle takip ettiği bir yapım olarak dikkat çekerken kanalın hafta içi gündüz kuşağındaki reytingini de oldukça üst sıralara taşıyor. Dizinin yapım şirketi olan Mint dizinin yeni yayın dönemine hazırlıklarını hızlandırırken dizinin yapıcısı Birol Güven Seksenler’e yeni bir oyuncunun katıldığını duyurdu. İşte detaylar!

Özlem Tokaslan İsmini Birol Güven Açıkladı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilen komedi dizisi Seksenler yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Birol Güven’in yapımcılını üstlendiği dizi yeni yayın dönemine hazırlanırken var olan oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Hafta içi her gün haber bülteninden önce yayınlanan ve kanalın gün içindeki en çok seyredilen yapımı olan Seksenler’in Eylül Ayının ilk haftasıyla birlikte yeniden ekranda olması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni bir isim daha katıldı. Yapımcı Birol Güven tarafından açıklanan Özlem Tokaslan yeni yayın dönemiyle birlikte Seksenler’de yer alacak. Birol Güven sosyal medya hesabından “değerli oyuncu Özlem Tokaslan çok yakında Seksenler’de. Hangi karakterle Seksenler dizisine katılacağı bilenlere 1980 model gömlek hediye” ifadeleriyle duyurdu.

Özlem Tokaslan Kimdir?

Seksenler dizisine yeni katılan ve yapımcı Birol Güven tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla duyurulan Özlem Tokaslan 13 Kasım 1973 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Birçok başarılı projede yer alan Özlem Tokaslan son olarak Erkenci Kuş adlı yapımda rol almıştır. Özlem Tokaslan’ın şu ana kadar, Erkenci Kuş, Bütün Saadetler Mümkündür, No: 309, Hicran ve Melek, Görümce, Dedemin Fişi, Güzel Köylü, Yabancı, Dila Hanım, Zehirli Sarmaşık, Ömre Bedel ve Hakkını Helal Et gibi yapımlarda rol almıştır. Özlem Tokaslanı’ın Seksenler’de hangi karakteri canlandıracağı şimdilik bilinmiyor.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar