Payitaht Abdülhamid 112. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 112. Bölüm izle!
TRT1'in Cuma akşamlarına damga vuran Payitaht Abdülhamid 112. yeni bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Abdülhamid ve Heckler arasındaki savaşı kim kazanacak?

TRT’1in Cuma akşamlarına damga vuran Payitaht Abdülhamid 112. yeni bölüm izleyicisiyle buluşuyor. Osmanlı’nın en buhranlı zamanına ışık tutan dizinin bu haftaki bölümüne Abdülhamid ve Heckler arasındaki savaş damga vuruyor. Türklerin kanını akıtanın kanı akar, sloganıyla ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid 112. yeni bölümde olacaklar ve Payitaht son bölümde yaşananlar haberimizde. Şimdi detaylar.

Payitaht Abdülhamid 112. Bölüm izle!

Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicisine tarih ve milli şuur aşılayan Payitaht Abdülhamid 112. Yeni bölümde Heckler, Abdülhamid'i tahttan indirmek ve ona son darbeyi indirmek için pusuda beklemektedir. Heckler'in Abdülhamid'e karşı yürüttükleri planların bir bir deşifre olduğu 112. Son bölümde Abdülhamid, Heckleri kendi oyunları ile bitirmeyi planlıyor. Serhafiye yapılan Halil Halid'e yine büyük iş düşerken Selim Paşa mücadeleye destek veriyor.

Düşman deşifre oluyor

Bidar ve Naime cemiyete giderler ve Gülcemal’in Blavatsky ile gizli konuşmalarına tanık olurlar. Blavatsky ve Gülcemal deşifre olurken Abdülhamid ve Bidar arasındaki buzlar çözülecek mi? Serhafiye seçilen Halil Halid’in adamları Heckler’in sırrını çözebilecek durumdadır. Tüm yaşananların arkasındaki gücün Heckler olduğunu anlayan Abdülhamid, oyunu kuralına göre oynayacak mı, planları deşifre edip karşı atağa kalkacak mı? Bütün bu soruların cevabı 13 Mart 2020 Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında.

Payitaht Abdülhamid Son bölümde neler yaşandı?

Abdülhamid, baş düşmanı Zalman’ı yenmiştir. Ancak her an yeni bir düşmanın geleceğini hesaplamış ancak kim olduğunu bilememektedir. İstihbarat çalışmaları sonucu yeni düşmanın Zalman’dan daha beter ve kuvvetli Heckler olduğunu öğrenir. “Gelsin bakalım, biz de duvarları üzerine yıkarız” diyerek yeni bir mücadeleye girişmekte gecikmez. Abdülhamid’i alaşağı edecek son darbeyi indirmek isteyen Heckler karşımıza İngiliz Sefir olarak çıkar. Heckler’in diğer düşmanlardan farkı kartları açık oynamasıdır. Çok önem verdiği Demiryolu ihalesini Siyonist devletinin menfaatine göre yapmak için almak isteyen Heckler bu konuda kararlıdır. Karşı atağa geçen Abdülhamid ve Heckler arasında görülmemiş bir istihbarat savaşı yaşanır. Son derece kurnaz olan Heckler ve ekibinin asıl amacı emellerine giden yolda tek engel olan Abdülhamid’in hafiye teşkilatını çökertmektir.

Abdülhamid, Halil Halid’i Serhafiye olarak görevlendirir. Kem kendisinin hem de ekibinin görevleri tek tek açıklanır. Bu arada Saray da karışıktır. Abdülhamid’in bir türlü affetmediği Bidar acıyla kıvranmaktadır. Ebeveynlerinin durumuna çok üzülen Naime ise annesiyle babasının arasını düzeltmek için bir plan yapar. Hamile olan Gülcemal saraydan çıkmaz. Blavatsky’nin emriyle kuyunun yerini öğrenmeye çalışır. Bu kuyu sıradan bir kuyu değil, bir ucu Yıldız Sarayı’na çıkan tüneldir. canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar