Payitaht Abdülhamid 118. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 118. Bölüm izle!
Gerilimin arttığı Payitaht Abdülhamid'de Abdülhamid’i öldürmesi için tutulan suikastçı amacına ulaşabilecek mi? Ardı arkası gelmeyen planlarıyla Hechler’in amacı nedir?

Tarih ve milli şuur kanalı TRT 1’in en uzun soluklu dizisi Payitaht Abdülhamid 118.bölüm “Bu, Hak ile Batılın mücadelesidir!” sloganıyla 26 Haziran Cuma akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Abdülhamid ile Hechler arasındaki gerilimin arttığı Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde Abdülhamid’i öldürmesi için tutulan suikastçı amacına ulaşabilecek mi? Ardı arkası gelmeyen planlarıyla Hechler’in bu sefer ki planı nedir? İşte, Payitaht Abdülhamid 118. yeni bölümünde yaşanacaklar.

Payitaht Abdülhamid 118. Bölüm izle!

Es Filmin yapımcılığını üstlendiği Payitaht Abdülhamid dizisinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun gibi usta oyuncular görev yapıyor. İzleyenlerin heyecanla beklediği 118. Son bölümde Abdülhamid ve Hechler arasındaki mücadeleyi kim kazanacak sorusu cevap bulacak. Abdülhamid kendinse kurulan suikasttan bu defa kurtulabilecek mi?

Bu, Hak ile Batıl’ın mücadelesidir!

TRT1 ekranalrında 118 bölümdür soluksuz devam eden payitaht Abdülhamid, izleyicilerine tarih ve milli şuur aşılamayı sürdürüyor. Abdülhamit’in Rumeli’de yaptığı ıslahat Hechler’in bütün planını bozmuştur. Ve Hechler sonunda anlamıştır ki Abdülhamid yaşadığı sürece hain emellerine ulaşamayacak, Osmanlı’yı parçalayamayacak ve vadedilen topraklara kavuşamayacaktır. Bunun için işinin erbabı profesyonel bir suikastçı getirtir. Amacı Abdülhamit’in mübarek vücudunu ortadan kaldırmaktır. Hechler’in niyetini öğrenen Halil Halid, Abdülhamid’e rapor eder. Ancak Abdülhamid suikastçıyı suçüstü yakalasa bile tutuklatmaz. Amacı Hechkler’i kendi silahıyla vurmaktır. Halil Halid bu zor görevde nasıl bir rol oynayacak?

Bir hain plan daha!

Vaziyeti bilen Goldsmith, Hechler’e haber vermeden bir plan hazırlar. Maksadı Hechler hamlesinde başarısız olursa destekçilerinin övgüsünü kazanmaktır. Abdülkadir’in iyi niyetini kullanarak onu hain tuzağına yem eder. Zülüflü İsmail her ne kadar iyileşse de evladını öldürttüğünü sandığı Abdülhamid’e kırgındır. Zülüflü’nün mahkemesine hazırlanan Hechkler, Osmanlı’yı zora sokacak belgeleri sunmak için sabırsızlanmaktadır. Abdülhamid’i bu sefer yenecektir. Gülcemal vicdanı ve sevdiği arasında kalmış ve bir seçim yapmak zorundadır. Yaşadığı bu ikilimden nasıl bir çıkış yolu bulacak? Zülüflü Abdülhamid’e karşı Hechler’in tarafında mı saf tutacak? Abdülhamid ve Hechler arasındaki mücadele de bu kez kazanan kim olacaktır? Bütün bu soruların cevabı Payitaht Abdülhamit 118. Son bölüm 26 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümde neler oldu?

Abdülhamid’i köşeye sıkıştırdığını zanneden Hechler bir kez daha yenilmiştir. Öfkeden kuduran Hechler, Osmanlı’ya karşı Rumeli topraklarında bir tertip düşünür. Bu tertibe Avusturya İmparatoruyla Rus Çarını da dahil etmek ister. Hechler’in yapacaklarını önceden öğrenip tedbir almak için Halil Halid’e bir görev veren Abdülhamit, Mahmut Paşa’ya da Sebahattin yoluyla Hechler’in niyetini öğrenme vazifesini verir. Zülüflü İsmail Paşa tutuklanır. Abdülhamid her ne kadar mahkemesi görülüne kadar kardeşine iyi muamele edilmesini istese de Hechler’in planıyla Zülüflü hastanelik olur. Abdülhamid, sarayda işkence gören Paşa haberlerinin yayılmasını engelleyemez. Hechler Zülüflü Paşa’nın fotoğraflarını payitaht sokaklarında herkese gösterir. Amacı karışıklık çıkararak Zülüflü’nün mahkemesinden kaos çıkarmaktır.

26-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar