Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm İzle!

Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm İzle!
Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm İzle; 25 Aralık Cuma akşamı 131. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin 131. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Payitaht Abdülhamid 131. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav, Can Sipahi ve Cem Uçan’ın rol aldığı Payitaht Abdülhamit bu akşam 131. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da ekranlara geliyor. Uzun zamandır TRT 1’in en önemli ve başarılı yapımlarından olan ve bir dönemi anlatan Payitaht Abdülhamid zaman zaman günümüz siyasetine dair göndermelerle de gündeme geliyor. Bir kesim seyircinin tutkuyla ve merakla takip ettiği dizi özellikle Osmanlı Devleti’nin en çalkantılı zamanlarından biri olan 2. Abdülhamid dönemini ve yaşanılan olayları anlatıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde de yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor.

Payitaht Abdülhamid Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında uzun yıllardır ekrana gelen ve oldukça başarılı bir yayın grafiği olan Payitaht Abdülhamid’in yayınlanan son bölümünde seyirci yine Abdülhamid’in ince siyasetini izleme şansı yakaladı. Sadrazam Paşa’nın Manyas’ı kaçırması ile Mason Paşa kim sorusu yeniden gündeme gelirken Abdülhamit Manyas’ın derin planını dikkatle takip etmektedir. Bu sırada karşısına çıkan türlü zorluklara karşın Eşref Aziz Karekin’in peşini bırakmaz. Payitaht Abdülhamid bu akşam yayınlanacak 131. Bölümde de yine heyecan kasırgası estirecek gibi görünüyor.

Payitaht Abdülhamid 131. Bölümde Neler Yaşanacak?

Son bölümlerde özellikle Mason Paşa’nın entrikaları ve kim olduğu sorusunu dikkatle takip eden Abdülhamit Mason paşa kim sorusunun cevabını Manyas’a oynadığı bir oyunla bulacağına neredeyse emindir. Bu arada tüm paşalar postaneye gelir ve işler iyice karışır. Öbür taraftan Selanik’e Mason toplantısına Mason Paşa’yı ulaştırma çabasında olan Manyas’a bir oyun daha kurulur. Bu oyunda en önemli kişilerden biri saraydan uzakta yaşayan ve hafiyelikte oldukça başarılı olan Şehzade Ahmet Nuri Efendi’dir. Büyük loca olarak ilk toplantılarını gerçekleştirmek isteyen Masonlar yapacakları toplantıda yüzlerini birbirlerine ifşa edeceklerdir. Bu arada Mason paşa’nın Selanik’e gideceği güzergahı tespit etmek isteyen Ahmet Nuri Efendi’yi türlü zorluklar beklemektedir. Öbür taraftan sarayda entrikalar tükenmek bilmemektedir. Saliha Emsal’in araştırmaları sonucu yemek davetine kimsenin neden gelmediğini öğrenir. Bu arada Zekiye ve Fatma da Naime ve Aliye’nin yaptıkları tertiplerden rahatsızdırlar. Abdülhamid’in gözünde Saliha’yı küçük düşürmek için yeni bir tertip hazırlanmıştır. Ancak bu kez hazırlanan tertip Saliha kadar Abdülhamid’in de canını yakacaktır. Payitaht Abdülhamid bu akşam 131. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

25-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar