Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izle
Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izle; Payitah Abdülhamid 23 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm bu akşam ekranda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümü yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Payitaht Abdülhamid takipçileri yeni bölüm izlemek için internet aramaları yapmaya başladı. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm full hd canlı izle!

Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm canlı izle

Bülent İnal'ın Abdülhamid Han rolünü canlandırdığı Payitaht Abdülhamid dizisinde bir birinden güçlü oyuncular yer alıyor. Altan Erkekli, Vildan Atasever, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun gibi birçok başarılı oyuncu Payitaht Abdülhamid dizisinde başarılı bir performans sergiliyor. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izlemek isteyenler bu akşam saat 20.30'da ekran başında olacak. Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde yaşanan entrikaları ekrana taşıyan Payitaht Abdülhamid yeni bölümde de yine alınacak önemli kararlar var. Abdülhamid, Ahmet Celalettin Paşay'ı Parise gönderirken planlanan yeni oyunları bozmaya çalışıyor. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm oyunların bir bir bozulduğu bir bölüm olarak ekrana gelecek. Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izle!

Payitaht Abdülhamid 148. Bölümde neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izle; TRT1'de Cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid yeni bölümde heyecan dorukta olacak. Abdülhamid Han Fransız sefaretinde davet verileceğini öğrenince hemen harekete geçer. Düzenlenen davete Nadir Ağa'nın katılmasını sağlar. Sefirler Rumeli konusundaki planları için bir araya gelir. Bu sırada Abdülhamid Ahmet Paşa'nın Almanya'ya gitmesini emreder. Basında çıkan Saliha hakkındaki haberlerde kısa sürede yayılır ve haremde bomba etkisi yapar. Saliha haremdeki muhbiri yakalamayı amaçlarken düşman haremin içerisine girer. Aliye ise yeni bölümde kendine yeni ve güçlü bir ittifak bulacaktır.  

Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Merakla beklenen Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm yine çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Payitaht'ta yaşanan oyunları ekrana taşıyan Payitaht Abdülhamid 148. Bölüm bu akşam saat 20.30'da TRT1 ekranında olacak. İyi seyirler…

23-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar