Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm İzle
Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm İzle; 28 Mayıs Cuma 153. Bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid’in yayınlanan 153. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Payitaht Abdülhamid 153. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Vildan Atasever, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Duygu Gürcan’ın rol aldığı Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00’da 153. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezon beşinci sezonu olan ve TRT 1’in Cuma akşamları ekrana gelen sevilen ve başarılı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid her hafta heyecanla ve ilgiyle takip ediliyor. Payitaht Abdülhamid Osmanlı devleti zamanında 2. Abdülhamid’in zamanında yaşanan olayları anlatırken 2. Abdülhamid’in düşmanları karşısında zekasını, taktik ve stratejik hamlelerini anlatıyor. Bir devletin başında olup bir devleti korumak için nelerin yapıldığını ve yapılması gerektiğini 2. Abdülhamid üzeriden anlatan dizi aynı zamanda zaman zaman günümüze de göndermelerde bulunuyor. Payitaht Abdülhamid bu akşam 153. bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Payitaht Abdülhamid Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid her hafta ekrana gelirken seyirciyi de ekrana bağlamayı başarıyor. Her ne kadar reytingleri çok iyi olmasa da yinede Payitaht Abdülhamid kanalın özel dizileri arasında yer alıyor. Dizinin bu son yayınlanan bölümünde İngiltere ve Rusya’nın Osmanlı Devletini parçalamak için bir araya gelmeleri üzerine Abdülhamid’in bu durum karısında neler yaptığı, nasıl ve hangi tedbirleri aldığı anlatıldı.

Payitaht Abdülhamid 153. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve taktik ve stratejik yönleriyle seyirciyi ekrana bağlayan ve her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen başarılı dizi Payitaht Abdülhamid bu akşam ekrana gelecek bölümde yine heyecanlı anlar ve sahnelerle ekrana geliyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde İngiltere ve Rusya’nın Osmanlı Devletini parçalamak üzere buluşması üzerine olayları ve yaşananları hafiyeleri aracılığı ile öğrenen Abdülhamid olayları durdurmaya çalışır. Ancak Osmanlı Devletinde Rumeli’de isyanlar başlamıştır. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları ne yazık ki yetersiz kalır. Bunun üzerine Sultan Abdülhamid başka çareler aramaya başlar. Bu arada kabinesindeki sürpriz bir ismi ise vazifesinden azleder. Prens Sebahattin ve Karasoa ise faaliyetlerine devam etmek için Paris’e yerleşirler. Bu arada bildiklerini anlatmaması için Aliye’nin ölüm emri verilir. Payitaht Abdülhamid bu akşam ekrana gelecek 153. Bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

28-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar