Payitaht Abdülhamid 150. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamid 150. Bölüm İzle
Payitaht Abdülhamid 150. Bölüm İzle; 7Mayıs Cuma akşamı 150.bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid’in 150. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Payitaht Abdülhamid 150. Bölüm İzle; Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav ve Selen Öztürk’ün rol aldığı Payitaht Abdülhamid bu akşam saat 20.00’da 150. bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kanalın en uzun soluklu yapımlarından olan ve bir dönem dizisi olan Payitaht Abdülhamid bu sezon beşinci sezonuyla TRT 1 ekranlarında yer alırken dizi kendine has seyirci grubuna hitap etmeyi sürdürüyor. TRT 1’in diğer yapımlarına karşın daha düşük bir reytingi olan yapım zaman zaman da günümüz siyasi gündemine vurgu yapıyor ve mesajlar gönderebiliyor. Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid’in devrini ve o zamanda yaşanan olayları ve Abdülhamid’in ülke için yaptıklarını anlatan dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da izleyici ile buluşuyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yer alan ve Cuma akşamlarının çok sevilen ve seyredilen yapımlarından olan Payitaht Abdülhamid bu akşam 150. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde seyirci Abdülhamid’in devlet için verdiği mücadeleyi ilgiyle takip etti. Bölümde Mahmut Paşa, Selim ve Necip Paşalar tarafından Fransız Sefaretinden kaçırılmıştır. Selim Mahmut Paşa’yı idam sehpasına çıkarırken Abdülhamid bu sırada kendisini derinden üzen bir haber alır. Bu sırada Mary Abdülhamid ile tanışmayı sonunda başarmıştır.

Payitaht Abdülhamid 150. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarında beş sezondur ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Payitaht Abdülhamid Cuma akşamlarının da en çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. 2. Abdülhamid’in Osmanlı Tahtında yaptıklarını ve icraatlarını anlatan dizinin bu akşam yayınlanacak 150. Bölümünde yine planlar devreye giriyor oyunlar oynanıyor. Esad Paşa’nın ihanetinden şüphelenen Abdülhamid yeni bir oyun kurar. Amacı bu ihanetin gerçek olup olmadığını öğrenmektir. Öbür taraftan İngiliz tetikçi Palmer Sultan için payitahta gelir. Palmer gelir gelmez icraatlarına başlar ve Selim Mahmut Paşalar Palmer tarafından esir alınır. Bu sırada Mary Sultan Abdülhamid’le görüşmesine mani olan Saliha’dan kurtulmak için plan yapar. Saliha Mary’e Türk Kültürünü tanıtmaya çalışırken Mary’nin kurduğu tuzağa düşer. Payitaht Abdülhamid bu akşam yine heyecanlı ve gerilim dolu bir bölümle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

07-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar