Payitaht Abdülhamid Ester (Makbule Meyzinoğlu) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Ester (Makbule Meyzinoğlu) Kimdir?
TRT 1 ekranlarının iddialı yapımı Payitaht Abdülhamid yeni sezonu açtı. Başarılı dizi kadrosuna kattığı oyuncu ve dizideki konu değişikliği ile seyircinin ilgisini çekti.

Dört sezonu geride bırakan ve bu sezon beşinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan TRT 1 ekranlarının başarılı ve reytingi yüksek dizisi Payitaht Abdülhamid seyircisini ekrana bağlayacak hikaye ve konularla ve oyuncu kadrosuna kattığı yeni simlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Es Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Yusuf Esenkal, yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği, senaryosu uğur Uzunok, Ayşa Mutlugil, hale Çalap, Hamza akyıldız tarafından kaleme alınan dizi Osmanlı Devleti’nin en çalkantılı dönemlerini konu alan ve padişah 2. Abdülhamid’i konu alıyor. Başrollerinde Bülent İnal, Özlem conker, devrim Yakut, Ceyhun Mengiroğlu, Selen öztürk, Hakan Boyav, Sedef Avcı, Can sipahi gibi oyuncuların yer aldığı dizi özellikle belli bir kesim seyirci tarafından tutkuyla seyrediliyor. Zaman zaman siyasi göndermelerde de bulunan dizi bu sezonda kanalın en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Bizde canlıtv olarak diziye yeni katılan Ester (Makbule Meyzinoğlu) kimdir sizler için araştırdık.

Payitaht Abdülhamid Ester Kimdir?

Es Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranarında beşinci sezonu 27 Eylül Cuma günü başlayan Payitaht Abdülhamid kadrosuna kattığı yeni oyuncularla dikkatleri çekiyor. Beşinci sezonda dizinin hikayesi ve konusu olarak Siyonistlerle mücadele temasını seçen Es Film bunun için diziye Siyonistlerin annesi rolüyle Ester karakterini dahil etti. Diziye Zalman isimli karakterin eşi olarak dahil olan Ester aynı zamanda çok iyi bir aşçıdır.

Bu özelliği ile önce kendini saray mutfağına kabul ettiren ve çok sevilen Ester daha sonra karanlık yüzünü gösterecek ve saray mutfağından sarayın kalbi olan hareme kadar uzanacaktır.

Ester (Makbule Meyzinoğlu) Kimdir?

Başarılı oyuncu makbule Meyzinoğlu 3 Kasım 1974 yılında Bulgaristan’da dnyaya gelmiştir. İzmir’de oyunculuk eğitimi alan oyuncu son olarak 2016 yılında Aşk Yalanı sever adlı dizide Nihan karakterini canlandırmıştır. Oyuncu daha önce de Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kraliçe İzabel olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Makbule Meyzinoğlu çalıkuşu dizisinde de yer almış ve bu dizide Sör Matild olarak yer almıştır. Oyuncu dizilerde ve filmlerde daha çok yabancı kökenli oyuncuları canlandırmaktadır. Oyuncu oldukça barılı kullandığı Türkçesiyle dikkatleri çekmektedir.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar