Payitaht Abdülhamit 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Payitaht Abdülhamit 8. bölüm fragmanı yayınlandı
Bu akşamki bölümde Sarah Edea’nın saraya girmesi ile Ahsen (Melike) ile ilgili sırlar çözülmeye başladı. Filistin’de Yahudilerin katli engellendi. Ancak Ömer’in annesi maalesef ki, Hiram tarafından öldürüldü.

Payitaht Abdülhamit 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit 7. bölümüyle, 7 Nisan akşamı TRT 1 ekranlarındaydı. Haremde ki hanım sultanların siyasete karışması, herkesi olduğu gibi Fatma Sultan’ı da bir hayli rahatsız eder. Asıl işlerinin siyaset değil hayır işleri olduğunu düşünen Fatma Pesend Hanım’ın  haremde ki problemleri çözmek için bir planı vardır. Bakalım bir sonraki bölümde Fatma Sultan’ın hareme davet ettiği Sultan Abdülhamit Sultan‘ın annesi Rahime  Valide sultan haremdeki karışık işlere nasıl mani olacak. Bidar ve Seniha Sultan savaşında işler nasıl ilerleyecek. 
Annesini toprağa veren Ömer annesinin mezarı başında intikam yemini eder. Ömer annesinin intikamını alabilecek mi? 
Şehzade Ahsen’e olan aşkıyla kör olduğundan, onun her isteğini yerine getirir. Ancak Ahsen’in bu seferki isteği beklide en tehlikeli olanıdır. Bakalım Şehzade Ahsen’i saraydan dışarı çıkarabilecek mi? Acaba Ahsen neden saraydan dışarı çıkmak istemektedir? 
Sarah ve Mahmut Paşa’nın ilerleyen bölümlerdeki planları neler olacak? Gerçektende Osmanlı İngiltere’nin sömürgesi mi olacak ve Osmanlı’nın yeni padişahı da Mahmut Paşa mı olacak? 
Payitaht Abdülhamit yepyeni bölümüyle 14 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında…

07-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar