Kamuran Akkor’un Mutlu Günü

Kamuran Akkor’un Mutlu Günü
Türk sanat Müziğinin ünlü ve sevilen isimlerinden biri olan Kamuran Akkor kızı Menekşe Uçaroğlu’nu evlendirdi. Düğün oldukça keyifli bir ortamda geçti.

Magazin dünyasının ve müzik piyasasının ünlü isimlerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarla gönüllerin pasını silen ve Türk sanat Müziği’ni sevenlerin en iyi bildikleri isimlerden olan Kamuran Akkor bugün mutlu günlerinden birini yaşadı. Türk Sanat Müziği’nin sevilen ismi Kamuran Akkor kızı Menekşe Uçaroğlu’nu evlendirdi. Ünlü isim kızı Menekşe Uçaroğlu’nu oyuncu yönetmen Onur Şenay ile evlendirdi. Oldukça keyifli ve eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen düğün töreninde çiftlerin de gayet mutlu oldukları görüldü. Geçtiğimiz hafta sonu Gelibolu Koruköy’de aile dostlarının katıldığı düğüne aynı zamanda Ali Poyrazoğlu, Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Cemal Hünal, Arda Esen, Levent Can, Deniz Salman ve Kaan Erkam gibi ünlü isimlerde katıldı.

Bu Nikah Kıyılamaz İtirazım Var

Türk sanat Müziği’nin usta seslerinden Kamuran Akkor geçtiğimiz hafta sonu kızı Menekşe Uçaroğlu’nu evlendirdi. Menekşe Uçaroğlu ile Onur Şenay’ın düğün törenleri aile içinde ve yaklaşık 120 davetlinin katılımıyla Gelibolu Koruköy’de yapıldı. Düğünün öncesinde ise gerçekleştirilen temsili nikah tüm davetlileri keyiflendirdi. Temsili nikahta temsili nikah memurunun kıydığı nikaha ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu “bu nikaha itirazım var” diyerek itiraz etti. Ali Poyrazoğlu tamamen doğaçlama olarak gerçekleştirdiği minik gösteride nikaha itiraz ederken aynı zamanda katılımcıların da keyifli anlar geçirmesini sağladı. Daha sonra gerçeği kıyılan nikahta ise usta ses Kamuran Akkor’un kızı Menekşe Uçaroğlu ile oyuncu ve yönetmen Onur Şenay evlendi. Çiftin hem heyecanlı hem de mutlu oldukları gece de ayrıca Selanik’ten özel olarak gelen Buzuki Orhan ve arkadaşlarının şarkıları geceye ve düğüne renk kattı.

Birlikte Şarkı Söylediler

Kızının en mutlu gününde oldukça keyifli anlar geçiren usta ses Kamuran Akkor ise gelen yoğun istek üzerine ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu ile birlikte şarkı söyledi. Davetlilerden gelen yoğun istek üzerine Kamuran Akkor ve Ali Poyrazoğlu birlikte Zeki Müren’in Şimdi Uzaklardasın adlı şarkısını seslendirdiler. İkilinin söylediği şarkı davetlilerden büyük beğeni topladı. Gecede oldukça keyifli anlar geçiren ve eğlenen davetliler tek tek çifti ve Kamuran Akkor’u tebrik etti.Biz de Menekşe Uçaroğlu ile Onur Şenay’ı tebrik ediyor ve birlikte nice mutlu seneler diliyoruz.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar