Pelin Öztekin'in yeni dizisi belli oldu!

Pelin Öztekin'in yeni dizisi belli oldu!
Güzel oyuncu Pelin Öztekin'in yeni dizisi belli oldu. İşte Pelin Öztekin'in yeni dizisi ve karakteri ile ilgili önemli detaylar...

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz haftalarda yeni projenin müjdesini vermişti. Sevenlerinin bir hayli mutlu olduğu bu haberin ardından dizinin ne olduğu oldukça merak edilmeye başlandı. Yeni gelen bilgilere göre ise  Pelin Öztekin'in yeni dizisi belli oldu. Peki  Pelin Öztekin'in yeni dizisi ne? Pelin Öztekin hangi rolde oynayacak?  Pelin Öztekin'in yeni dizisi hangi kanalda? Tüm bu soruların cevaını öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Babası Rasim Öztekin gibi başarılı bir oyuncu olarak ekranlarda gördüğümüz Peln Öztekin, son zamanlarda verdiği kilolalarla kendisinden sıkça söz ettiren güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda yeni bir projenin müjdesini vermişti. Merakla beklenen dizinin ismi ise belli oldu.

MF Yapım öncülüğünde ekranlara getirilmesi planlanan Show Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Aşk Ağlatır dizisinde rol alacağını açıklayan Pelin Öztekin, çekimlere başladı bile. Kısa süre önce dizi şirketi ile anlaşma sağlayan  Pelin Öztekin, hangi rolde oynayacağı oldukça merak edilen konular arasında yer almakta. Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaşacağı Aşk Ağlatır dizisi büyük ihtimalle yeni sezonda ekranlarda olacak.

Toplamda beş kadın başrol ve beş erkek başrolden oluşacak olan dizi kadrosu oldukça geniş. Dizide Nagehan karakterine hayat vereceğini öğrendiğimiz Pelin Öztekin ise, bu oyuncular arasında yer alıyor. Merak edilen bir diğer konu ise dizinin konusu. Ancak henüz Show Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Aşk Ağlatır dizisi konusu ile ilgili net bilgilere yer verilmedi. Kesin bilgiler geldiğinde bizde siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız.

Pelin Öztekin kimdir

1987 yılında dünyaya gelen Pelin Öztekin, Izmit doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra ilk olarak ekranlara Hayat Bilgisi dizisi ile gelmiştir. Ardından 2006 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılan güzel oyuncu, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Doksanlar ve Bir Demet Tiyatro gibi daha bir çok başarılı projede yer almıştır. Son yıllarda ise verdiği kilolar ile sıkça gündemde olmuştur.

Pelin Öztekin rol aldığı dizi  ve filmler

Çok Güzel Hareketler Bunlar

 Doksanlar

 Bir Demet Tiyatro

Hayat Bilgisi

Sınıf

Neşeli Hayat

İki Kafadar Chinese Connection gibi oldukça başarılı projelerde yer almıştır.

19-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar