Pera Palas’ta Gece Yarısı Filminde Atatürk’ü Kim Canlandırdı? Hakan Dinçkol Kimdir?

Pera Palas’ta Gece Yarısı Filminde Atatürk’ü Kim Canlandırdı? Hakan Dinçkol Kimdir?
Netflix’te izleyici karşısına çıkan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda Atatürk sahnesi izleyiciler tarafından merakla izlendi. Atatürk’ü canlandıran kişinin kim olduğu merak ediliyor

Milyonlarca vatandaşın büyük heyecanla beklediği Türk yapımı Netflix dizisi 3 Mart 2022 tarihi itibariyle yayınlanmaya başladı. Karga Seven Pictures’ın patronu Emre Şahin’in Netflix için çektiği ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde en çok beğenilen sahnelerden biri Hazal Kaya’nın Atatürk ile olan sahneleri oldu. Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran oyuncu merak konusu oldu. Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda Atatürk’ü kim canlandırıyor?

 

 Pera Palas’ta Gece Yarısı Filminde Atatürk’ü Canlandıran Kişi, Yargı’nın oyuncusu çıktı

Yönetmenliğini Emre Şahin’in yaptığı, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı, tarihi dram kategorisindeki Netflix’in Türk orijinal internet dizisi olarak kayıtlara geçmiştir. Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer oynamaktadır. Netflix dizisi Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandırdı.

 

Zamanda yolculuğa çıkan ve kendisini Mustafa Kemal’e yapılan suikastın ortasında bulan gazeteci Esra’nın (Hazal Kaya) maceralarını anlatan dizide ‘Ulu Önderimizi reyting rekortmeni ‘Yargı’ dizinden de tanıdığımız Hakan Dinçkol canlandırıyor.

 

Filmin konusu, Esra adlı genç bir gazetecinin Pera Palace’ta Gece Yarısı’nı ve İstanbul’daki ünlü Pera Palace Hotel’deki deneyimini yansıtıyor. Otel hakkında yazmakla çalıştırılan Esra, tesadüfen 411 numaralı dairenin 1919’a açılan bir kapı olduğunu anlıyor. Zamanda geriye gider ve kendini bir anda siyasi komplonun içinde bulur. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceği korumakla görevlidir. Ancak Esra, İstanbul’un en çılgın kulübünün patronu, yakışıklı ve gizemli Halit ile arkadaş olur olmaz, 1919 İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve hiç kimsenin söyledikleri gibi olmadığını keşfeder.



Hakan Dinçkol Kimdir? Hakan Dinçkol Nereli? Yaşı Kaç? Boyu Kaç?

Nereli: İstanbul

Yaşı: 41

Burcu: Yay

Boyu: 1.88


Hakan Dinçkol, 20 Aralık 1981 İstanbul doğumludur. Aslen Yugoslav göçmenidir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Birçok reklam filminde ve tiyatro oyunlarında yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterine hayat verdi. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları arasında yer aldı. Ünlü isim şu anda Yargı dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmaktadır.

 Hakan Dinçkol’un 2008 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eşi Merve Erol’dan, Mayra adında bir kızı var. 

Hakan Dinçkol Oynadığı Diziler

2015 – Asla Vazgeçmem (Fırat)

2017 – Savaşçı (Başçavuş Turan)

2018 – Yuvamdaki Düşman (Alper)

2020 – Öğretmen (Beden Eğitimi Öğretmeni)

2021 – Yargı (Cüneyt)



05-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar