Şarkılar Bizi Söyler’de Şarkı Krizi

Şarkılar Bizi Söyler’de Şarkı Krizi
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin keyifle takip ettiği Şarkılar Bizi Söyler programında İrem Derici tarafından seslendirilen bir şarkı kriz yarattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi söyler seyircinin kulak pasını silen ve diziler dışında seyrettiği nadir yapımlardan biri. Poll Production ve Global medya ortaklığı ile hazırlanan program her hafta stüdyoya aldığı konuklarla seyirciye keyifli anlar yaşatıyor. Eski gazino mantığını format olarak programa uyarlayan ve üç ünlü ismin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Programın bu akşam yayınlanacak bölümüne ise program konuklarının yanı sıra, program da yaşanan bir kriz de bu hafta yayınlanacak bölüme damgasını vurdu. İddiaya göre programa konuk olan İrem Derici bir şarkı seslendirdi ancak bu şarkının sahibi olan Selami Şahin tarafından şarkı veto edildi ve programdan çıkarılması istendi.

Benim Şarkımı Okuyamaz

Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler adlı programda şarkı krizi yaşanıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından hazırlanan programın bu akşam ki bölümüne konuk olan şarkıcı İrem Derici programda Selami Şahin’e ait olan Sefam Olsun adlı şarkıyı seslendirdi. Ancak İrem derici tarafından seslendirilen bu şarkı şarkının sahibi Selami şahin tarafından veto edildi ve İrem Derici’nin bu şarkıyı seslendiremeyeceği belirtildi. Selami Şahin tarafından programın yapımcısına gönderilen ihtarnamede Selami şahin “İrem benim şarkımı okuyamaz” ifadelerini kullandı.  Banttan yayınlanan programda söylenen Sefam Olsun adlı şarkının yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak edilmeye başlandı.

Selami Hanin İrem Derici Gerilimi

Bilindiği gibi ünlü şarkıcı İrem Derici bir zamanlar Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşamış ve bu aşk aile tarafından kabul görmemişti. Çift bir yıllık bir birliktelikten sonra ilişkilerini sonlandırmışlar ve ayrılmışlardı. Bunun üzerine Selami Şahin ve İrem Derici limoni bir durum yaşamışlardı.

Şarkılar Bizi Söyler Konuklar

Kanal D ekranlarında bu akşam ekrana gelecek programda İrem Derici’nin yanı sıra Cem Belevi, Kamuran Akkor, Abdullah Şahin ve Nilgün Belgüm konuk oluyor. Programın bu akşam ekrana gelecek bölümü ayrıca gazino şarkıları konsepti olarak belirlendi. Program bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar