8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 24 Ünlü İsimden Podyumda Anlamlı Yürüyüş!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 24 Ünlü İsimden Podyumda Anlamlı Yürüyüş!
Çağla Şıkel’in sunuculuğunu yapacağı, Cem Yılmaz’ın açık arttırmayı yöneteceği, Geleceğin Güçlü Kadınları projesi için, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 24 ünlü kadın podyuma çıkacak

Geleceğin Güçlü Kadınları Projesi için Türkiye’nin sevilen ve birbirinden başarılı 24 kadın sanatçısı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir araya gelmeye hazırlanıyor. Çağla Şikel’in sunuculuğunu üstleneceği gecede Cem Yılmaz satışa sunulacak tasarımlar için açık arttırmayı yönetecek. Podyumda ünlüler tarafından sergilenecek tasarımlardan elde edilecek gelir ise üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi için kullanılacak. İşte ünlü isimlerin yer aldığı o anlamlı projenin detayları…

 
Ünlü İsimler Anlamlı Proje İçin Podyuma Çıkıyor

Türkiye’nin başarılı 24 bayanı, ‘’Geleceğin Güçlü Kadınları’’ projesi ile bir araya geliyor. Moda dizayncıları Tuvana Büyükçınar Demir, Raisa Vanessa, Zeynep Tosun, Hasret Kaya, Sudi Etuz ve Meltem Özbek’in ‘1940’lardan günümüze’’ konseptinde hazırladığı dizaynları podyumda sergileyecek.

Hazal Filiz Küçükköse, Başak Gümülcinelioğlu, Sedef Avcı, Hira Koyuncuoğlu, Gökçe Akyıldız, Aslı Bekiroğlu, Burcu Kara, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Cansu Tosun, Ebru Şahin, Ezgi Eyüboğlu üzere ekranların hoş isimlerinin podyuma çıkacağı defile, 8 Mart Salı günü Maximum UNIQ Hall’da gerçekleşecek.

 

Çağla Şikel’in sunuculuğunu üstleneceği gecede defile sonrası Cem Yılmaz’ın yöneteceği açık artırmada her periyoda ilişkin bir tasarım satışa sunulacak.

Açık artırma ve bilet satışından elde edilecek tüm gelirler üniversite öğrencisi genç bayanların desteklenmesi için Toplum Gönüllüleri Vakfı burs fonlarına aktarılacak.

 

Başak Gümülcinelioğlu: ‘’Hayatımın en anlamlı yürüyüşü olacak’’

Yargı dizisinin hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’da, 8 Mart’ta Uniq Hall’de gerçekleşecek ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesinde podyuma çıkacak.

 

‘’Şimdiden Dizlerim Titriyorum’’

Çok heyecanlı olduğunu ve şimdiden dizlerinin titrediğini belirten oyuncu, ‘’Yıllardır sahnede olmama karşın tarifsiz bir heyecan içindeyim. Çok özel bir günde, kız öğrenciler için yürüyecek olmak çok büyük bir memnunluk. Hayatımın en manalı yürüyüşü olacak’’ dedi.

 

Biran Damla Yılmaz’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Podyuma Çıkıyor

Bu kadar anlamlı bir projede yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yasak Elma dizisinin ‘Kumru’su’ Biran Damla Yılmaz ‘Geleceğin güçlü kadınlarına destek olmak çok güzel’ dedi.

 

 

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Genç Kızların Eğitimine Destek Olmak İçin Podyuma Çıkacağının Müjdesini Verdi.

Gökçe Akyıldız önceki gün City’s Nışantaşı çıkışı objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularına cevap veren Gökçe Akyıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi tatlı bir heyecan yaşadığını söyledi.

 ​​​​​​​

Güzel oyuncu, ‘’8 Mart’ta genç kızların yararına podyuma çıkacağım. Onun provaları için geldim. Böyle bir projede yer alacağım için çok mutluyum. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. İlk defa podyuma çıkacağım’’ dedi.

05-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar