Polisiye dizisi Çember yeniden çekiliyor

Polisiye dizisi Çember yeniden çekiliyor
Bir anda gelişen bazı olaylar ülke gündemini çok kötü etkilemiştir. Çözüme kavuşamayan olayları çözmesi için özel yetenekli bir ekip kurulur. Çember gittikçe daralmaktadır.

Barış Bağcı’nın başrolde olduğu Abdullah Oğuz yapımı polisiye dizi "Çember" yeniden çekiliyor. Star Tv’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören Çember, bazı değişikliklerle yeniden çekilmeye karar verdi. 

Polisiye dizisi Çember yeniden çekiliyor

ANS imzalı dizinin yeni çekimleri Abdullah Oğuz yönetiminde çekilmesi planlanırken her bölümünde farklı bir olayın işlenmesi kararlaştırıldı. Dizinin yeni bölümlerinde her zamanki gibi Barış Bağcı'nın olma ihtimali izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. 

Çember dizisi ne anlatıyor?

Bir anda gelişen bazı olaylar ülke gündemini çok kötü etkilemiştir. Ülkenin dört bir yanında gizemli, farklı ve çözüme kavuşamayan olaylar tüm ahaliyi tedirgin eder. Bu dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından 4 kişilik özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekiptekilerin her birinin çok farklı yetenekleri vardır. Çok tecrübeli ve olayları kendi gözlemleriyle çözen Adem Komiserden tutun da yalan söyleyen suçluları şüpheli hareketlerinden anlayan komiser yardımcısı Ayşe’ye kadar tüm polisler canla başla çalışarak olaylar üzerindeki sır perdesini aralamayı başarırlar. canlitv platformu olarak Çember dizisiyle ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Barış Bağcı Kimdir?

1975 Karaman doğumlu olan oyuncu, Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda başladığı görevine İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda devam etti. Oyunculuk kariyerine 2009 yılında Nefes: Vatan Sağolsun adlı sinema filmiyle başlayan Barış Bağcı, tip karakterleri canlandırdı. Özellikle mili şuur ve tarihi dizi olan Diriliş Ertuğrul yapımında canlandırdığı Moğol komutan Carmagon Noyan karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Diriliş Ertuğrul – (Tv Dizisi)
Kara Kutu – (Tv Dizisi)
Gümüş – (Tv Dizisi)
Kırık Kanatlar - (Tv Dizisi)
Yaprak Dökümü – (Tv Dizisi)
Küçük Hanımefendi – (Tv Dizisi)
Nefes: Vatan Sağolsun (Sinema Filmi )
Pars: Kiraz Operasyonu (Sinema Filmi )
Kaybedenler Kulübü (Sinema Filmi )
Pazarları Hiç Sevmem (Sinema Filmi )
Rumuz Goncagül (Tiyatro)
Git Gel Dolap (Tiyatro)
Öyle Bir Akıl ki (Tiyatro)
On İkinci Gece ( Tiyatro)
Yaşar ne Yaşar ne Yaşamaz (Tiyatro)

06-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar