Ramo 10. Bölüm İzle!

Ramo 10. Bölüm İzle!
Ramo 10. Bölüm İzle; 17 Mart Salı akşamı 10. Bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisi’nin 10. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 10. Bölüm İzle; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, İlker Aksum gibi usta oyuncuların yer aldığı Ramo Dizisi 17 Mart Salı akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonun flaş yapımlarından olan ve Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma özelliğini gösteren bir mafya dizisi Ramo seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Özellikle genç kızlar ve erkeklerin ilgiyle ve heyecanla takip ettiği Ramo, Adana’da mafya içinde yer alan ve babasının intikamı için yanıp tutuşan biraz ters ve söz dinlemez Ramo’nun mafyaya karşı çıkması ve bunun üzerine gelişen olayları konu alıyor. İlk bölümden itibaren kendine has rajonlarla bir anda seyirci kesiminde kendine ciddi bir kitle edinen dizi Salı akşamlarının da en iyi reyting yapan yapımı durumunda. Dizinin bu akşam yayınlanacak 10. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

 

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Bu sezonun flaş yapımı Ramo bu akşam 10. Bölümüyle ekranlara geldi. Ramo’nun Adana mafyasına kafa tutması üzerine savaş alanına dönen Adana ve Ramo’nun mahallesinde sular bir türlü durulmuyor. Ramo bu savaşta birçok sevdiğini kaybederken ona en büyük destek sevdiği Sibel’den gelecektir. Bu arada Ramo’nun gözünden bile sakındığı kız kardeşi Fatoş, Boz’a hamile kaldığını söylemiştir. Heyecanın bir an bile durmadığı Ramo bu akşam seyirciyi yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Ramo Dizisi’nin 10. Bölümünde Bu Akşam Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin heyecanla takip edilen Salı akşamlarının sevilen yapımı Ramo bu akşam 10. Bölümüyle ekrana geliyor. Son olarak savaş alanına dönen Adana Sokakları hem Adana mafyasına hem de Ramo ve ailesine çok ciddi acılar yaşatmıştır. Olayların bir an bile durulmadığı 10. Bölüm de Ramo mücadeleye devam ederken konseyden gelen bir teklifle karşı karşıya kalır. Konsey Ramo’dan gece kulüplerine el koymasını ve Alpay’ı indirmesini ister. Bunun karşılığında Alpay’ın koltuğu Ramo’ya verilecektir. Ramo gece kulüplerini bir bir basarken Alpay ise ele geçirdiği rehinelerin hayatları için konseyle pazarlığa oturur ve isteklerini açıklar. Konsey zaman kazanmaya çalışırken Alpay durumu anlar ve harekete geçer. Bu arada Ramo Alpay’la karşılaşmak için uğraşmaktadır. Ramo Alpay’dan sevdiklerini kurtarabilecek midir? Zaman gittikçe daralırken Alpay dediğini yapacak ve rehineleri öldürecek midir? Fatoş Hamile olduğunu söyleyince Boz ne cevap verecektir? Bu ve daha fazla sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek dizinin 10. Bölümünde cevap buluyor.

Ramo 10. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için bizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar