Ramo 13. Bölüm İzle!

Ramo 13. Bölüm İzle!
Ramo 13. Bölüm İzle; 25 Eylül 2020 Cuma akşamı 13. yeni bölümüyle ekrana gelen Ramo Dizisinin 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 13. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat gibi usta oyuncuların yer aldığı Ramo 25 Eylül Cuma akşamı 13. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezonu açan ve seyirci tarafından heyecanla beklenen Ramo yeni sezonda da geçen sezonda olduğu gibi yine heyecanlı ve gerilimi yüksek bölümler vaat ediyor seyircisine. Özellikle Ramo ve uğradığı ihanetin ardından yaşananların heyecanı ve Ramo’nu intikam için dönmesi seyirci de büyük bir coşku meydana getirirken dizinin gelecek bölümlerinin de sinyalini verdi. Ancak dizi başlar başlamaz da başı RTÜK’le derde girdi ve kurumun yakın takibine alındı. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak?

RAMO DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’de ekranlara gelen ve yayın günü Salı gününden Cuma gününe alınan reytingi bol ve seyircisi heyecanlı dizi Ramo bu sezon ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Geçtiğimiz bölümde Ramo’nun hapisten çıkarak kendisine tuzak kuranlara karşı mücadeleye girmesi ve bu sırada Sibel’in kendisine ihanet ettiğini görmesi her şeyi değiştirmiştir. Artık Ramo için Sibel büyük bir haindir ve Ramo ondan intikamını alacaktır. Ayrıca Ramo kendisine işlemediği suçları atanlarla da tek tek hesaplaşacaktır. Ramo’nun bu akşam yayınlanacak yeni bölümü de yine seyirciye bol aksiyonlu ve gerilimli bir bölüm vaat ediyor.

Ramo’nun 13. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Ekranların heyecanı ve gerilimi yüksek dizisi Ramo 2. Sezonunda da yine aynı heyecanlı hikayesiyle seyircinin karşısında yer alıyor. Ramo’nun hapisten çıkması ve kendisine tuzak kuranlarla hesaplaşmaya karar vermesi üzerine gittiği yerde Cihangir’le karşılaması Cihangir’i şaşırtmıştır. Cihangir Ramo’yu öldürmek istese de onu öldüremez. Ramo’nun sunduğu teklif karşısında adeta şoka olen Cihangir sadece Ramo’nun hayatını bağışlamakla kalmaz ve onun İstanbul’da çalışmasına da izin verir. Ancak Sibel için durumlar hiçte Ramo’nun ki gibi değildir ve Sibel asla affedilmeyecektir. Öbür taraftan Taner ise Ramo’nun peşini bırakmaya niyetli değildir. Ramo’nun hapisten nasıl çıktını merak eden Taner’in araştırmaları Ramo’yu iyice köşeye sıkıştırırken Ramo’dan habersiz bir şekilde Ramo’ya yardım etmeye kalkışan Sibel’in ise hayatını büyük tehlikeye sokar. Bu sırada Ramo’nun başı çalıştığı limanın eski sahipleriyle de belaya girer. Bütün bunlarla baş etmek sorunda kalan Ramo’nun ise pes etmeye ve teslim olmaya hiç niyeti yoktur. Ramo yeniden ve bir kez daha ölümcül bir maceranın içinde hiç düşünmeden dalar.

Show Tv’nin başarılı yapımı Ramo’nun yeni bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

25-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar