Ramo 18. Bölüm İzle!

Ramo 18. Bölüm İzle!
Ramo 18. Bölüm İzle; 3o Ekim Cuma akşamı 18. Bölümüyle ekrana gelen Ramo’nun 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Ramo 18. Bölüm İzle; Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksım, Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek’in rol aldığı Ramo Dizisi 18. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan ve bu sezon başlarken yayın günü, oyuncu kadrosu ve çekim mekanlarıyla ilgili pek çok konuda değişikliğe giden Ram Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olarak ön plana çıktı. Bir mafya dizisi olarak ön plana çıkan ve Ramazan adlı bir mafya elamanının hem mafyadan intikam almak hem de ailesini korumak için mücadele etmesini ve bu arada sevdiğiyle devamlı sınanmasını ele alan dizinin yeni bölümünde de heyecan bir an bile durmuyor.

RAMO SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin başarılı yapımlarından Ramo’nun son yayınlanan bölümünde Ramo’nun Kürşat’tan bilgi alma planı Kürşat’ın ölümüyle boşa çıkmıştır. Bu sırada çıkan çatışmada Ramo’da yaralanmıştır. Ramo’nun abisi Hasan çatışma sonrası polislerin elinden Ramo’nun kaçabilmesi için kendisi teslim olmuş ve cinayeti üstlenmiştir. Ramo ise daha sonra abisini cezaevinden kurtarabilmek için çaba harcayacaktır. Bu sırada Sibel Ramo’nun başının dertte olduğunu öğrenmiştir ve onu kurtarabilmek için kendisini çok büyük bir sorunun ortasına atar.

Ramo 18. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarında ikinci ssezonuyla ekrana gelen Ramo’da yine heyecanlı ve aksiyonu bol bir bölüm seyirciyi bekliyor. Son bölümde çatışmadan yaralı olarak kurtulan Ramo yeni bölümde Nuri’yi ölmüş gibi göstererek Cihangir’in yanında Yavuz’u deşifre etmeye çalışacaktır. Yavuz’un Erkan ile birlikte Nuri’yi öldürmeye çalışması Ramo’da büyük bir şüphe uyandırmıştır. Bu arada Sibel gizlice Ramo’ya yardım etmekte ve hatta bu uğurda kendi hayatını tehlikeye atmaktadır. Büyük bir sır taşıyan Kaman dosyasını araştıran Sibel bulduğu her şeyi Fidan aracılığıyla Ramo’ya iletmektedir. Öbür taraftan Ramo Kaman dosyasıyla Cihangir’le birlikte Yavuz’u da polise teslim etmek isterken aslında farkında olmadan nasıl büyük bir belaya bulaştığının farkında değildir. Tam bir strateji ve akıl oyunu haşine gelen ve akıllı ve daha çok dikkatli olanın kazanacağı Ramo bu akşam 18. Yeni bölümüyle Show Tv’de saat 20.00’da ekranlara geliyor.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar