Ramo setinde talihsiz kaza! Murat Yıldırım o kazayı ucuz atlattı!

Ramo setinde talihsiz kaza! Murat Yıldırım o kazayı ucuz atlattı!
Sevilen dizi Ramo'nun setinde talihsiz bir kaza yaşandı. O kazada yaralanan dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım olayı ucuz atlattı. İşte tüm detaylar!

Yeni dizi sezonunun başlamasına sayılı günler kala sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Ramo dizisi setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Show Tv ekranlarının ses getiren dizisi Ramo, bu sezon İstanbul'da çekiliyordu. Dizinin setinde aksiyon sahnelerinin çokluğu dikkat çekerken, o sahnelerin çekimi esnasında talihsiz bir kaza yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu olan Murat Yıldırım'ın o kazada yüzüne darbe aldığı ve yüzünde şişlik ve morlukların oluştuğu öğrenildi.

Ramo'da korkutan kaza

Show Tv'de yayınlanan Ramo dizisi geçen sezonun en sevilen dizilerinden biri olmuştu. İlk  sezonu Adana'da çekilen Ramo dizisi seti yeni sezon çekimleri için İstanbul'a taşındı. BKM yapımı dizinin 2. Sezon 1. fragmanı yayınladı ve Ramo yeni sezonda aksiyon dolu sahnelerle şimdiden merak uyandırmayı başardı. Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başrollerde yer aldığı dizinin setinde ise üzücü bir kaza yaşandı. Habertürk'te yer alan habere göre yaşanan kazada Murat Yıldırım'ın yüzünde şişlik ve morluk oluştu.

Murat Yıldırım Ramo setinde yaralandı

İstanbul'da yeni sezon çekimlerine başlayan Ramo dizisi oyuncuları senaryoda yer alan aksiyon sahnelerinin çekimlerinde zor anlar yaşadı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından setin durdurulmak istenmesine karşı çıkan Murat Yıldırım yüzündeki şişlik ve morluğa rağmen sete devam etmek istedi. Murat Yıldırım'ın yaşanan kazanın ardından yüzüne buz konuldu ve makyajla morluklara müdahale edildi. Murat Yıldırım yaralanmasına rağmen sete devam etmeyi istedi.

Ramo yeni sezonda da çok konuşulacak!

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik gibi sevilen isimleri kadrosunda barındıran Ramo dizisi yeni sezona da heyecanlı bir giriş yapmayı planlıyor. İlk sezonla başarıyı yakalayan Ramo ikinci sezon çekimlerine de aynı başarıyı sürdürmek için başladı. Adana'dan İstanbul'a taşınan dizi setinde yeni sezon hazırlıkları ve çekimleri son sürat devam ediyor. Show Tv'de yayınlanacak Ramo'nun ikinci sezona ait ilk fragman da ilgi gördü. M. Çağatay Tosun'un yönettiği Ramo yeni sezonda da evlerinize konuk olacak.

15-08-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar