Rasim Öztekin'in eşinden duygusal paylaşım

Rasim Öztekin'in eşinden duygusal paylaşım
Henüz genç sayılabilecek bir yaşta aniden aramızdan ayrılan usta sanatçı Rasim Öztekin, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Esra Kazancıbaşı Öztekin, duygusal bir paylaşımda bulundu

Türk tiyatrosunun en önemli simgesi olan Kavuk’un son sahibi olan Rasim Öztekin geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirerek 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin’in 'in eşinden gelen duygusal paylaşım tüm sanatseverleri hüzne boğdu. Sanatseverler ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’in eşinin yaptığı paylaşımı merak ediyor. Şimdi detaylar

Rasim Öztekin'in eşinden duygusal paylaşım

Henüz genç sayılabilecek bir yaşta aniden aramızdan ayrılan usta sanatçı Rasim Öztekin, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Vefatının üzerinden 20 güne yakın zaman geçmesine rağmen acısı henüz çok taze. Bunu en iyi hisseden acılı eş Esra Kazancıbaşı Öztekin, duygusal bir paylaşımda bulundu. İşte o sanatseverleri hüzne boğan paylaşım: "Aklım hep o günde. O anda. İçimde tarifsiz bir sızı. Özlüyorum, hem de çok. Tüm bunların bir kabus olmasını ve uyandığımda aşkımı, tontişimi yanı başımda görmeyi çok istiyorum. Ama gerçekler çok acı. Kalbimdeki yara çok yeni ve içim fazlasıyla acıyor."

Ferhan Şensoy’dan kendisine intikal eden Kavuk’u şerefle taşıyan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin birkaç ay önce kavuğu Şevket Çoruh’a devretmişti. Uzun süredir kalp sorunlarıyla mücadele eden ve kalp pili takılan Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi nedeniyle 9 Mart'ta hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden sanatçının ölümü Türkiye'yi yasa boğdu.

İçim fazlasıyla acıyor

Rasim Öztekin’in 2005 yılında dünya evine girdiği eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Acılı eş, birlikte yer aldıkları fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Telefonum genelde sessizde. Ancak kendimi biraz toparladığım anlarda dönebiliyorum sizlere. Fakat dostlarla yapılan her yeni bir konuşma aşkımı kaybettiğim kabus gibi o 10 dakikaya götürüyor beni. Mesajlarınızın çoğunu henüz okuyamadım bile. Ama kendimi bir an önce toparlamam gerekiyor, biliyorum."

Yol arkadaşımı kaybetmek kolay değil

Esra Öztekin kendini biraz toparlamış olmalı ki kendisine gelen mesajları okuyabildi ve onlara cevap mahiyetinde bir paylaşımda bulunarak açıklama yaptı. İşte o açıklama: "Rasim senin güçlü duruşunu, pozitif enerjini ve neşeli halini sever ve hep öyle olmanı isterdi" diyor bazılarınız. Haklısınız ama hiç beklenmedik bir anda el ele yaşlılık dönemi hayalleri kurduğum sevdiğim adamı, aşkımı, sırdaşımı, yol arkadaşımı kaybetmenin travmasından hafifletmek hiç kolay değil."

Özellikle 2012 yılından beri yayınlanan Seksenler dizisinde aile babası Fehmi rolüyle zihinlere kazınan Rasim Öztekin, 10 Mart günü Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen tören sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığına defnedildi. Canlitv olarak Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar