Bir zamanlar Çukurova ile İlgili Flaş Gelişme!

Bir zamanlar Çukurova ile İlgili Flaş Gelişme!
Atv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar!

Atv ekranlarında üçüncü sezonuyla ekranlara gelen ve Perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizi Bir zamanlar Çukurova kanalın son yıllarda hazırladığı en başarılı yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dizi başladığı günden itibaren Perşembe akşamlarının en başarılı yapımlarından biri olurken özellikle bu sezon büyük hikaye değişimlerine ve kadrosundan birçok ismi kaybetmesine rağmen yine de emin adımlarla yayınına devam ediyor ve reytinglerde gün birinciliğini devam ettiriyor. Dönem dizisi olarak başlayan ve Adana’da çekimleri gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova için ise flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin bir süredir konuşulan final yapıp yapmayacağı sorusuna cevap bulunan gelişmeyle dizinin sevenleri de böylece büyük bir belirsizlikten kurtulmuş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova Tam Gaz Devam

Atv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan reytinglerde de gün birinciliğini tüm gruplarda elinde bulunduran Bir Zamanlar Çukurova için flaş bir karar alındı. Üç sezondur devam eden ve seyircinin büyük beğenisini kazanan dizi için sonunda karar verildi. Dizinin 4. Sezonunda devam edip etmeyeceği sorusuna verilen cevapta dizi mutlu sona ulaştı. Böylece Bir Zamanlar Çukurova bu sezonun ardından 4. Sezonda da devam kararı aldı. Dizinin bu sezon yayınlanacak 100. Bölümüyle sezon finali yapacağı ve vereceği aranın ardından çekimlere tekrar başlayacağı örenildi. Böylece dizinin seyircisi için bir belirsizlik ortadan kalktı ve sevilen dizi bir sezon daha sevenleriyle buluşmayı garantiledi.

Birçok Oyuncusu Ayrıldı

Tims&B Yapım tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında üç sezondur yayınlanan Bir zamanlar Çukurova 4. Sezon için yayın biletini aldı. Dizi bugüne kadar pek çok oyuncuyla çalıştı ve bazı oyuncular diziye veda etti. Dizide şu ana kadar Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Polen Emre gibi oyuncular rol aldı. Diziden bu sezon ise peş peşe başrol oyuncular ayrıldı. Bunlardan özellikle Hünkar Hanım karakteriyle Vahide Perçin, Yılmaz karakteriyle Ünal Güneş ve Behice karakteriyle Esra Dermancıoğlu diziye yön veren isimlerdi.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar