Recep İvedik 6 Netflix'te mi yayınlanacak?

Recep İvedik 6 Netflix'te mi yayınlanacak?
Şahan Gökbakar'ın gözde serisi Recep İvedik'in son filmi için Netflix'ten büyük bir teklif gitti. Ünlü komedyen milyon euroluk teklifi kabul etti mi?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın gişe rekorları kıran film serisi Recep İvedik'in 6. filmi geliyor. Büyük bir heyecanla beklenen devam filmi sinemada mı yoksa yeni teklif üzerine Netflix'te mi gösterilecek? Sinemadaki mısır krizinin çözülmesinin ardından vizyona giren Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ilk yayınlandığı günden 2 hafta sonra Netflix'e satılmış digital yayın platformunda izlenmeye başlanmıştı.

Bunun üzerine sinemaseverler yakında beyaz perdeye dönecek olan Şahan Gökbakar ve diğer yapımcılarında böyle bir yol izleyip izlemeyeceğini merak etmeye başladı. Netflix bu sefer de Recep İvedik için teklif götürdü. Serinin son filmi için 3.5 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar ne dedi?

Filmlerinin yapımcılığını ve senaristliğini de üstlenen genç komedyen bu büyük teklifi reddedip Recep İvedik'in sadece sinemalarda gösterime gireceğini söyledi. Recep İvedik 6 çok yakında beyaz perdede olup dijital yayın platformuna taşınmayacak.

MAHSUN KIRMIZIGÜL VE CEM YILMAZ'DA AYNI FİKİRDE

Netflix'in aynı teklifi Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize 2 Aşk filmi için de sunduğu konuşuluyor. İddialara göre Kırmızıgül'de Şahan Gökbakar gibi filmini satmadı ve sadece sinemada yayınlanmak üzere vizyon tarihi bekleniyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ise kendisinin bu konuda nasıl bir yol izleyeceğine ilişkin sorulara; "Benim filmlerim sinemada gösterime girecek. Benim öyle bir düşüncem yok" yanıtını verdi.

YILMAZ ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

BKM, yapımcıların ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ filminin Netflix’te gösterilmesine ilişkin eleştirilere yanıt veren bir açıklama yayınladı. Filmin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan kamuoyuna duyurdukları metni sosyal medya üzerinden paylaştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR FİLMLERİ

2019 Recep İvedik 6

2018- Kayhan

2017- Recep İvedik 5

2016- Osman Pazarlama

2014- Recep İvedik 4

2013- Celal ile Ceren

2010- Recep İvedik 3

2009- Recep İvedik 2

2008- Recep İvedik

2006- Gen

 

 

18-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar