Reynmen’in Ela Adlı Şarkısından Kazandığı Para Belli Oldu!

Reynmen’in Ela Adlı Şarkısından Kazandığı Para Belli Oldu!
Ünlü Youtuber Reynmen'in Derdim Yok şarkısından sonra çıkan Ela şarkısı ortalığı kasıp kavuruyor. 24 saatte 15 milyon tık alan şarkıdan Reynmen ne kadar kazandı? İşte cevabı!

Teknoloji ve özellikle internetin gelişmesi hiç şüphesiz birçok mesleğin sonu olduğu gibi pek çok yeni mesleği de ortaya çıkardı. Eskiden çok zor olan ve yapılması için günler, aylar gereken bazı işler şimdilerde sokakta oynayan çocuğun bile yapabileceği hale geldi. Böyle olunca da insanların tercihi de değişti. Artık daha azıyla değil hep daha fazlasını isteyen bir nesil ortaya çıktı. İş bu hale gelince de yeni bir tüketim kültürü, yeni bir arayış gelişti. Bunların içinde son yıllarda hızla gelişen ve insanları peşinden sürükleyen mesleklerin başında youtuberlik gelmeye başladı.

Bu meslekten popüler olanların milyonlarca lira kazandığının ortaya çıkmasıyla da bu meslek inanılmaz popüler, bu mesleği yapanlar da inanılmaz zengin oldu. İşte bunlardan biri de Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş. Yusuf Aktaş’ın (Reynmen) geçtiğimiz aylarda “Derdim Olsun” şarkısıyla sadece bir hafta da 30 milyon izlenmişti. Yeni şarkısı Ela ise bu rakamı daha da katladı. İşte detaylar!

Reynmen Ela İle Uçuyor!

Sosyal medya fenomeni Reynmen Derdim Yok şarkısının Youtube!da 233 milyon kez dinlenmesinden sonra geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı “Ela” ile tekrar gündeme geldi. Reynmen’in yeni şarkısı Ela daha yayınlanır yayınlanmaz ilk 10 dakikada 400 bin, bir saatte 3 milyon ve 24 saate ise 15 milyondan fazla tık aldı. Ünlü youtuber şarkısı Ela yayınlanmadan önce “eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram’ı kapatırım” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü youtuberin son şarkısı Ela ile Youtube’dan kazandığı para ise dudakları uçuklattı. Reynmen 97 milyondan fazla izlenen klibinden 37 bin dolar, yani yaklaşık olarak 210 bin TL kazandı. Youtuber Reynmen son şarkısı Ela’dan kazanacağı parayı üç ayrı vakfa bağışlayacağını söylemişti.

Reynmen (Yusuf Aktaş) Kimdir?

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 yılında Sivas’ta doğmuştur. İlkokulu Fatih sultan Mehmet ilkokulunda tamamlamış ardından Bahçeşehir İMKB Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesine gitmiş ancak okulu tamamlamadan ayrılmış ve liseyi açık liseden bitirmiştir. Halen Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan Yusuf Aktaş Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasına girmiştir.

06-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler