Reyting rekortmeni Mucize Doktor'a sürpriz konuk!

Reyting rekortmeni Mucize Doktor'a sürpriz konuk!
Fox Tv'nin sevilen reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor'a bu hafta sürpriz bir konuk katılıyor. İşte Mucize Doktor setine renk getirecek o isim..

Fox TV ekranlarında yayınlandığı her hafta reytinglerdeki başarısını kimselere kaptırmayan Mucize Doktor dizisine renk katacak o sürpriz konuk kim oldu? Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılacak olan ünlü oyuncu Kemal Başar hangi karaktere hayat verecek? Mucize Doktor'un yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

KEMAL BAŞAR, MUCİZE DOKTOR'DA!

Yayınlanan her yeni bölümü ile reytinglerde zirveye oturan sevilen dizi Mucize Doktor, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisi bu hatfaki bölümünde tüm dünyaya korku salan Corona virüsünü konu aldı. Heyecan ve acı dolu dakikaların yaşandığı son bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin baş karakterlerinden Onur Tuna yani Ferman Doktorunda bu virüse yakalanması heyecanı doruklara taşıdı. Hatta bu bölümün ardından Mucize Doktor hayranları 'Doktor Ferman (Onur Tuna) diziden ayrılacak mı?' gibi soruların yanıtını bulmak için soluğu internette aldı. Corona virüsünden dolayı karantina alınan Berhayat Hastanesi'nde neler olacak? Berhayat Hastanesi Corona virüsünden kurtulaibilecek mi?

Corona virüsünün etkisi altına aldığı Berhayat hastanesinde geçen dizi Mucize Doktor'a bu hafta yepyeni bir isim konuk oyuncu olarak katıldı. Son olarak ekranların sevilen minik oyuncu Beren Gökyıldız'ın dahil olduğu diziye bu hafta da başarılı oyuncu Kemal Başar dahil oldu. Kemal Başar daha önce Yukarı Karakısık, Ah Bir Büyümesek, Samyeli, Kod Adı, Kurtlar Vadisi, Kod Adı: Kaos ve EDHO gibi yapımlarda rol almıştır. Kemal Başar bu hafta yayınlanan yeni bölümde doktor Demir'in babası Süleyman karakterine hayat verecek. Babası ile görüşmek istemeyen Demir babasına işi olduğunu söyler her fırsatta. Demir'in sevgilisi de Demir'in babası ile görüşmesi için çaba gösterse de Demir işi olduğunu öne sürerek ona beklemesini söyler. Karantina altına alınan Berhayat hastanesinin acil bölümde krize yakalanan arasında yer alan Süleyman yani oyuncu Kemal Başar, Ali'den yardım isteyecek. Mucize Doktor dizisindeki Doktor Demir'in babası rolünü canlandıran Kemal Başar, 1963 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir.

01-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar