Reyting Sonuçları; 19 Nisan 2019 Cuma | Hercai mi Arka Sokaklar mı zirvede?

Reyting Sonuçları; 19 Nisan 2019 Cuma | Hercai mi Arka Sokaklar mı zirvede?
19 Nisan 2019 Cuma gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Hercai, İstanbullu Gelin ve Arka Sokaklar'ın yayınlandığı günde en çok hangi dizi izlendi? İşte sonuçlar!

19 Nisan Cuma gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün Hercai, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin ve Kızım dizileri yeni bölümleriyle prime time'da ekranlara gelirken dizilerin günü hangi sırada tamamladığı merak ediliyor.

19 NİSAN CUMA REYTİNGLERİ

Total kategorisinde; Atv'nin yeni dizisi Hercai 12,82 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlarken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 9,28 izlenme oranıyla ikinci, Arka Sokaklar dizisi 7,61 izlenme oranıyla üçüncü, Hercai dizisinin özet bölümü dördüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise 5,84 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

AB kategorisinde; Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 8,82 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlarken, Hercai dizisi 7,39 izlenme oranıyla ikinci sırada, İstanbullu Gelin dizisi 5,05 izlenme oranıyla günü üçüncü sırada, Arka Sokaklar dizisi 4,2 izlenme oranıyla dördüncü sırada, Müge Anlı ile Tatlı Sert 4,04 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

ABC1 kategorisinde ise; 6. yeni bölümüyle ekranlara gelen 'Hercai' 10,55 izlenme oranıyla günü birinci sırada, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 9,89 izlenme oranıyla ikinci sırada, Müge Anlı ile Tatlı Sert 5,34 izlenme oranıyla üçüncü sırada, Arka Sokaklar 5,0 izlenme oranıyla dördüncü sırada, TRT1'in Berat Kandili özel programı 4,61 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

KIZIM DİZİSİNDEN KÖTÜ HABER! EKRANLARA VEDA EDİYOR

Usta oyunculuğu ile gözleri üzerine diken Beren Gökyıldız'ın başrolünü oynadığı dizi Kızım, Mayıs ayında ekranlara veda ediyor. Fatih Aksoy, TV8 ekranları için yeni sezon da yepyeni bir dizi hazırlıyordu. Hazırlanan dizinin başrol oyuncusu ise güzelliği ile dillere destan Cansu Dere olacak. Birsen Altuntaş'ın Kızım dizisi ile ilgili haberinde dizinin bu sezonda ekranlara veda edeceği bilgisine yer verdi. 

KIZIM OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Buğru Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım oyuncu kadrosunda, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Serhat Teoman, Suna Selen, Sinem Ünsal, Elif Verit ve Burak Demir gibi başarılı isimler yer almaktadır.

20-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler