Reytingleri alt üst eden dizi hangisi oldu?

Reytingleri alt üst eden dizi hangisi oldu?
Son hafta içerisinde en çok hangi dizi izlendi? Öyle bir dizi var ki her diğer dizileri açık ara geride bırakmış. Reytinglerde büyük başarı elde eden dizi kanalını da ilk sıraya yerleştirdi. İşte reytingleri alt üst eden dizi...

Büyük bir yarış içerisine giren diziler her hafta yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına topluyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba kısa haftanın her günü birbirinden güzel diziler yayınlıyor ve hepside kendi gününde reyting sıralamalarının üstlerinde yer alıyor. Peki son hafta en çok izlenen dizi hangisi oldu? 

Pazartesi akşamları Star Tv'de Söz, Show Tv'de Çukur, ATV'de ise Kırgın Çiçekler yer alıyor. Özellikle Söz ve Çukur yayınlandığı gün büyük mücadele veriyor. Salı günleri zirveye yerleşen isim ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oluyor. Çarşamba akşamlarını ise TRT 1'in heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul oluyor. Cuma günü İstanbullu Gelin, Cumartesi günü de Fazilet Hanım ve Kızları ilk sıralarda yerini alıyor. Peki tüm hafta boyunca yayınlanan dizilerden hangisi en yüksek izlenme oranlarına sahip? Her günün sonunda açıklanan reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi kim oluyor? Reyting sonuçlarından ilk haberdar olmak için Kanal Ratingleri sayfamızı ziyaret edin.

Son hafta yani 27 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında televizyon kanallarında yayınlanan dizilerden hangisi zirvenin sahibi oldu? AB reyting sonuçlarına göre son haftanın birincisi 17,33 izlenme oranıyla TRT 1'in efsaneler yaratan dizisi Diriliş Ertuğrul oluyor. Çarşamba akşamlarını fethettiği gibi haftaya da adını ilk sıraya yazdırıyor. TRT 1 ve Diriliş Ertuğrul'un hemen ardından ise ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz geliyor. 3. sıranın sahibi ise10,31 reyting oranıyla 4 kız arkadaşının criminal hikayesini konu alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi oluyor. Canli tv sayesinde tüm dizileri internetten kolayca izlebilirsiniz. Zirvenin sahibi Diriliş Ertuğrul'u izlemek için TRT 1 canlı izle adresini ziyaret edin.

Haftalık Reyting Sonuçları 

# Program Adı Kanal     Rating  
1 DİRİLİL ERTUĞRUL TRT 1     17.33  
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV     10.40  
3 UFAK TEFEK CINAYETLER STAR TV     10.31  
4 İSTANBULLU GELİN STAR TV     9.84  
5 VATANIM SENSİN KANAL D     9.53  
6 SÖZ STAR TV     8.86  
7 ÇUKUR SHOW TV     8.45  
             
09-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler