Romen Diyojen Alparslan Büyük Selçuklu’ya geri dönüyor

Romen Diyojen Alparslan Büyük Selçuklu’ya geri dönüyor
TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Alparslan Büyük Selçuklu’da Romen Diyojen sürprizi yaşanıyor. Başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu yeniden diziye dönüyor.

Son dönemlerin en başarılı dizilerinden biri olan ve TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu Akli Film tarafından hazırlanıyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin kuruluş ve Anadolu’yu fethetme sürecini anlatan dizi son sezonlarda kanalın en çok reyting alan ve pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi olma başarısını sürdürüyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve sık sık yeni oyuncuların dahil olduğu ve kadrosundan bulunan oyuncuların hikayeye veda ettiği dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde sürpriz bir karakter seyirciyle buluşacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve özellikle aksiyon ve savaş sahnelerinin başarısı ile göz dolduran dizinin hikayesinde geçmiş dönemlerde de yer alan ve Bizanslı Komutan Romen Diyojen karakterine hayat veren başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu dizinin hikayesine yeniden giriyor.

Romen Diyojen yeniden geliyor

Akli Film tarafından hazırlanan ve pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu seyircinin beğenisini çeken ve reyting rekorları kıran dizilerden biri olarak dikkatleri çekiyor. Aldığı başarılı sonuçlarla pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’nun başrolünde Barış Arduç yer alıyor. Dizinin ilk sezon hikayesinde yer alan ve Bizanslı Komutan Romen Diyojen olarak hikayede yer alan Sarp Levendoğlu dizinin hikayesine 27. bölümde veda etmişti. Dizide bulunduğu süre içinde başrol oyuncusu olan ve Alparslan karakterine hayat veren Barış Arduç’la diziyi domine eden Sarp Levendoğlu’un diziye yeniden dönecek olması seyirciyi heyecanlandırdı. Alparslan ve Romen Diyojen arasındaki mücadelenin oldukça heyecanla takip edildiği dönemler gibi bir yeni dönemin yaşanıp yaşanmayacağı merak edilirken ayı zamanda karakterin hikayede ne kadar kalacağı da merak edilmeye başlandı.

Yeni Sezon Onayını Aldı

Bu arada kanalın en başarılı yapımlarından olan Alparslan Büyük Selçuklu önümüzdeki haftalarda sezon arası verecek. Eylül yayın döneminde yeniden ekranlara dönecek olan dizinin en az bir sezon daha seyirciyle buluşması bekleniyor. Ünlü isimlerden oluşan kadrosu ve aldığı reytinglerle dikkatleri çeken dizinin yeni sezonda nasıl bir kurgu ve oyuncu kadrosuyla ekrana döneceği ise merak ediliyor.

08-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar