Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?

Ruhun Duymaz dizisi nerede çekiliyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Ruhun Duymaz dizisi nerede çekilmektedir? Dizinin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı romantik komedi ve macera türünde ele alınan Ruhun Duymaz dizisi yayınlandığı ilk bölümden itibaren seyircinin dikkatini ve beğenisini toplamayı başardı. 03 Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in yer aldığı senaryosunu Ayşe Üner Kutlu, Denir Gürlek ve Dilek İyigün’ün kaleme aldığı Ruhun Duymaz heyecanlı bölümleriyle seyirciyi ekran başına çekmeyi başarıyor. Yaz sezonunun ve yeni dönemin başarılı dizileri arasında gösterilen dizi İstanbul’da çekiliyor. Sektörün kalbi olan ve yayınlanan dizilerin % 80’inden fazlasının çekildiği İstanbul bu yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz’a da çekim mekanı olmaktadır.

Ruhun Duymaz Çekim Mekanları

03 Medya tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda başlayan diziler arasında seyircinin en çok seyrettiği dizilerden olan Ruhun Duymaz yayın hayatına Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları devam etmektedir. Görsel olarak oldukça gösterişli ve şık mekanları kullanan Ruhun Duymaz İstanbul’da çekilmektedir. Dizi İstanbul’da Levent, Beşiktaş, Sarıyer, Üsküdar, Beykoz ve Beyoğlu gibi ilçeler ve bu ilçelere bağlı, Bebek, Ortaköy, Taksim, Levent gibi yerlerde çekilen dizi görsel yönden oldukça zengin ve seyirciyi ekrana çeken mekanları kullanmaktadır. Özellikle dahili mekanlarda oldukça gösterişli yapıları kullanan dizi ayrıca harici mekanlarda ise ferah ve göze hoş gelecek semtler ve yerleri tercih etmektedir.  

Ruhun Duymaz Konusu ve Oyuncu Kadrosu

03 Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan Ruhun Duymaz yaz sezonunda başlayan diziler arasında en dikkat çekici yapımlardan biri olarak dikkatleri çekmektedir. Dizi, bir polisin azılı bir suçluyu yakalamak için çalışmasını ve bu sırada hiç hesapta olmayan birinin bu işe dahil olmasıyla gelişen olayları ele almaktadır. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Dizide yer alan oyuncular arasında

-          Burcu Özberk (Ece)

-          Şükrü Özyıldız (Onur)

-          Tuğrul Tülek (Civan)

-          Aslı Sümen (Hilal)

-          Şehsuvar Aktaş (Müfit)

-          Zuhal Gencer (Handan)

-          Ülkü Duru

-          Mert Öner

-          Gamze Doğanoğlu ve

-          Kadir Polatçı yer almaktadır.

07-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar