Şükrü Özyıldız'dan final yapan dizisinin ardından veda mesajı

Şükrü Özyıldız'dan final yapan dizisinin ardından veda mesajı
9. Bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda eden Ruhun Duymaz’ın Onur’u Şükrü Özyıldız bir veda paylaşımında bulundu.

03 Medya tarafından Fox Tv için yaz sezonunda hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı romantik komedi ve macera türündeki Ruhun Duymaz dizisi yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte ekranlara veda etme kararı almış ve dizi 9. Bölümle birlikte yayın hayatını noktalamıştı. Şükrü Özyıldız, Burcu Özberk gibi iki ünlü başrolünde bir araya getiren dizi yayın hayatına oldukça iyi başlamış ve aldığı reytinglerle yeni sezonda da devam eder iddialarını gündeme getirmişti. Ancak ilerleyen bölümlerde ve özellikle yeni sezonun açılmasıyla güçlü rakipleri karşısında ciddi reyting kaybı yaşayan dizi için Fox Tv tarafından bitirilme kararı alınmış ve dizi 9. Bölümle birlikte ekranlara veda etmişti. Dizide ünlü ve güzel oyuncu Burcu Özberk’le partner olan Şükrü Özyıldız dizinin final yapmasıyla birlikte sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak diziye ve karakterine veda etti.

Şükrü Özyıldız’dan karakterine veda

03 Medya tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan yazlık dizi Ruhun Duymaz 9. Bölümle birlikte yayın hayatını bitirdi ve final yaptı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide bir gizli polisin takı kaçakçılarının peşine düşmesi ve bu sırada bu kaçakçılardan biri olan ve mücevher hırsızlığı yapan Burcu Özberk’e aşık olmuş ve ikili birlikte çalışmaya başlamıştı. Şükrü Özyıldız dizide Onur karakterine hayat verirken oldukça iyi bir performans ortaya koymuştu. Ünlü oyuncu dizinin final yapmasıyla birlikte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Seni çok sevdim Onur. Enerjini bir karaktere kanallayacağım. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımına pek çok takipçisi beğeni ve yorumlarla cevap verdi.

Ruhun Duymaz

Yaz sezonunda Fox Tv için hazırlanan ve 03 Medya tarafından projelendirilen Ruhun Duymaz, macera ve romantik komedi türünde ele alınan bir dizi olarak yayın hayatına başladı. Ayşe Üner Kutlu tarafından senaryosun kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer aldı. 9 bölüm yayınlanan ve ardından final yapan dizi özellikle genç kitle tarafından sevildi ve seyredildi. Dizide ünlü isim Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız partner olarak başrolde yer aldı.

25-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar