Flaş! Fox TV'nin İddialı Dizisi Final Yapıyor

Flaş! Fox TV'nin İddialı Dizisi Final Yapıyor
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı Ruhun  Duymaz erken final kararı aldı.

Bu yaz sezonunda seyirciyle buluşmaya başlayan ve romantik komedi türünde ele alınan Ruhun Duymaz dizisinden sevenleri için kötü haber geldi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük umutlarla seyirci karşısına çıkan Ruhun Duymaz dizisinin başrolünde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız rol alıyordu. Yaz sezonu dizileri arasında en iddialı olanlardan olan Ruhun Duymaz reyting durumuna göre eylül yayın döneminde de devam ettirilecekti. Ancak ne yazık ki diziden beklenen reyting alınamadı ve yayıncı kanal Fox Tv bu sezon için ilk erken final kararını alarak Ruhun Duymaz için son noktayı koydu. Yayına başladığında oldukça sevilen ve reytingi iyi olan dizi ilerleyen haftalarda ne yazık ki bu başarısını devam ettiremedi ve dizinin reytingleri her bölüm biraz daha düşerek kritik noktaya geldi ve sonunda da Fox Tv dizi için beklenen kararı açıkladı.

Ruhun Duymaz Bitiyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 03 Medya tarafından hazırlanan Ruhun Duymaz için final kararı alındı. Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve ilk bölümü 24 Temmuz Perşembe akşamı seyirciyle buluşan Ruhun Duymaz’ın yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer alırken dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyordu. Büyük umutlarla yayına başlayan dizi henüz 7 bölüm yayınlandı ve ilk bölümler reyting olarak oldukça iyi sonuçlar aldı. Ancak dizi yeni yayın döneminin başladığı eylül ayında yayınlanan 7. Ve son bölümünde büyük bir düşüş yaşadı ve totalde 11. Sıraya geriledi. Bu durum karşısında dizinin gelecekte de bu şekilde devam edeceğini öngören kanal yönetimi 03 Medya ile birlikte dizinin 9. Bölümde final yapmasına karar verdi. Böylece büyük umutlarla başlayan Ruhun Duymaz 9. Bölümle birlikte 23 Eylül Perşembe akşamı seyirciye veda edecek.

Ruhun Duymaz Oyuncuları

03 Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk bölümü 24 Temmuz Perşembe akşamı ekrana gelen romantik komedi türündeki Ruhun Duymaz 9. Bölümde final yapacak. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda, Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru yer alıyordu. Özellikle Burcu Özberk’in sevenlerinin oldukça üzüldüğü dizinin final yapma kararı sektörü bekleyen kararların yakın olduğunun da ilk işaretini verdi.

15-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar