Rüzgar Aksoy Balaban Karakteriyle Arıza’ya Katıldı

Rüzgar Aksoy Balaban Karakteriyle Arıza’ya Katıldı
Show Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Arıza dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Balaban karakteriyle başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy artık Arıza’da!

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve mafya kökenli dizilerden biri olan Arıza’ya yeni bir oyuncu dahil oluyor. Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizilerden biri olan Arıza özellikle son bölümlerde adeta nefessiz izlenen heyecanlı sahneleriyle dikkatleri çekiyor. Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Olgun Toker, Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Can gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizinin ana oyuncu kadrosuna yeni katılan ve dizide Balaban karakterini canlandıracak olan Rüzgar Aksoy ismi ise duyulur duyulmaz seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Son olarak yine bir mafya dizisi olan Ramo’da rol alan usta oyuncunun canlandıracağı karakter ise oldukça ilginç ve değişik. Her Pazar akşamı ekrana gelen Arıza’da önümüzdeki bölümlerden itibaren rol alacak Balaban karakteriyle Rüzgar Aksoy yeni ve taze bir heyecan getirecek. İşte detaylar!

Balaban Karakteri Kimdir?

Show tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla taki,p ettiği dizilerden biri olan Arıza’ya yeni bir karakter olan Balaban dahil oluyor. Balaban; ailesini trajik bir trafik kazasında kaybeden ve daha sonra dayısı tarafından büyütülen biridir. Balaban özellikle keskin zekası ile ön plana çıkmaktadır. Teknoloji ve spor meraklısı olan Balaban dayısının da etkisiyle istemediği halde karanlık dünyanın içinde bulur kendini. Balaban’ın daha sonra yolu bir şekilde Ali Rıza ile karşılaşır ve bu saatten sonra ikili sık sık karşılaşmaya başlarlar. Balaban’ın diziye dahil olmasıyla zaten pamuk ipliğine bağlı olan hassas dengeler bir anda bozulacak ve heyecan dolu anlar yaşanmaya başlayacak.

Rüzgar Aksoy Kimdir?

Arıza dizisinde Balaban karakterine hayat verecek olan Rüzgar Aksoy 1 Ocak 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Aksoy bunun için oyunculuk eğitimleri almıştır. Son olarak Ramo adlı dizide Halef karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır; Adanalı, Serçe, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Kara sevda, Yüz Yüze, Koca Koca Yalanlar, Bir zamanlar Çukurova.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar