Arıza dizisi final yapıyor

Arıza dizisi final yapıyor
Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın olduğu Arıza dizisi final yapma kararı aldı. Arıza dizisi ne zaman final yapacak? Tüm detaylar haberimizde…

Ekranların reyting yarışı bir dizinin daha final yapmasına neden oldu. Show Tv'de yayınlanan Arıza dizisi için final kararı alındı. O3 Medya tarafından hazırlanan polisiye dizi Arıza Pazar akşamları yayınlanıyordu. Arıza dizisinin reyting oranları son haftalarda düşünce kanal final kararı aldı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolde olduğu Arıza dizisi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahipti. Arıza 26. Bölüm 21 Mart Pazar akşamı seyirciyle buluşacak. Arıza dizisi hakkında basına yansıyan iddialara göre dizi 30. bölümde ekrana veda edecek.

Arıza dizisinin final tarihi belli oldu

Show Tv'nin polisiye yapımı Arıza TRT 1'de yeni başlayan Teşkilat dizisi karşısında geriledi. Sevilen dizisinin reyting oranları Teşkilat dizisinin yayına başlamasının ardından düşüşe geçti. Son haftalarda yaşanan düşüşü değerlendiren Show Tv yönetimi Arıza'nın final yapmasına karar verdi. Arıza dizisi 4 bölüm sonra final yapacak. O3 Medya tarafından projelendirilen Arıza bir polisiye hikayeyi konu alıyordu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolde olduğu Arıza'da Yeşim Salkım, Ahmet Mümtaz Taylan, Yeşim Gül, Murat Daltaban gibi isimler yer alıyor. Arıza dizisinde bir taksici olan Ali Rıza ile karanlık dünyanın önemli isimlerinden birinin kıymetli kızı Halide'nin karşılaşması ile yaşanan olaylar anlatılıyordu.

Arıza neden final yapıyor?

Reyting kurbanı diziler arasına giren Arıza 30. bölümde final yapacak. Sevilen oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Arıza pazar akşamları en çok izlenen dizilerden biriydi. TRT 1'de yayınlanan ve Ankara'da çekilen yeni dizi Teşkilat pazar akşamları yayınlanan dizilerin dengesini değiştirdi. Önemli bir prodüksiyona sahip olan Teşkilat dizisi tanıtımlarıyla dikkat çekmişti. Teşkilat dizisi ilk bölümüyle 7 Mart Pazar akşamı izleyiciyle buluştu. Ankara'da hazırlanan özel mekanlarla titiz ve oldukça büyük bir prodüksiyona sahip Teşkilat pazar günü yayınlanan diğer dizilerin reyting sıralamalarını da etkiledi. Teşkilat'a reyting kaptıran Arıza'nın 30. bölümde final yapacağı öğrenildi.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar