Ünlü Oyuncu Ali İl Mucize Doktor’da

Ünlü Oyuncu Ali İl Mucize Doktor’da
Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor’a yeni bir oyuncu dahil oluyor. Başarılı oyuncu Ali İl Mucize Doktor 49. Bölümde Rol alıyor.

Perşembe akşamları Fox Tv’de ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan sevilen dizi Mucize Doktor her bölüm heyecanla seyrediliyor. Savand sendromlu bir doktorun hastaneye ve çevresine adapta olmasını konu alan dizi özellikle son bölümlerde düşen reytingini yeniden toparlamaya başladı. Geçen sezonun en flaş yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal Murat Aygen, Hazal Türesan, Fırat Altunmeşe ve Hakan Kurtaş gibi oyuncular yer alıyor. Bir hastanede çalışan Otizmli Doktor Ali Vefa ve diğer doktorların ve hastaneye gelen kişilerinin hikayelerinin ele alındığı ve daha çok Ali Vefa etrafında dönen hikayelerle seyirciye ulaşmaya çalışan Mucize Doktor yeni hikayelerle yoluna devam ediyor. Son bölümlerde hastanenin el değiştirmesi ve hastanenin yeni sahibinin Ali Vefa olan sıkıntılı iletişiminin yol açtığı gerilimlerle devam eden hikayenin önümüzdeki hafta yayınlanacak 49. Bölümüne ise hastanede meydana gelen silahlı çatışma damgasını vururken yeni hikayeyle birlikte başarılı oyuncu Ali İl’de diziye dahil olacak.

Ali İl Mucize Doktor’da!

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor’un 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak 49. Bölümünde seyirci adeta nefessiz kalacak. Ali Vefa ve Doktor Nazlı hastanede birbirine giren silahlı iki grup arasında kalırken Ali Vefa Nazlı’yı korumak için kendini grubun ortasına atacak. Silahların konuştuğu ve gerilimin had safhada yaşandığı bölümde Ali Vefa ve Nazlı zor anlar yaşarken yeni hikayede ise başarılı ve genç oyuncu Ali İl rol alacak. İki gruptan birinin başındaki isim olan Ali İl hastanede adeta terör estirirken Ali Vefa ise bu durum karşısında düşmanlıkların sona ermesi için elinden geleni yapacak.

Ali İl Kimdir?

Son olarak Savaşçı dizisinde rol alan ve önümüzdeki 49. Bölümde Mucize Doktor’da rol alacak olan usta oyuncu Ali İl 16 Kasım 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır. Savaşçı, Ver Elini Aşk, Poyraz Karayel, Benimle Oynar mısın, Böyle Bitmesin, Adını Sen Koy, Küçük Kadınlar, Kırık Kanatlar, Ihlamurlar altında.

06-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar