Saba Tümer’in THY Paylaşımı! “Büyük Rezalet”

Saba Tümer’in THY Paylaşımı! “Büyük Rezalet”
Ünlü Sunucu Saba Tümer THY ile yolculuğu sırasında yaşadığı üzücü olayı sosyal medya hesabından paylaştı. "Yine rezalet yaşanıyor" diyerek uçakta yaşanan olayı protesto etti.

Hepimiz onu o doyumsuz ve hiç kimseden çekinmeden koyverdiği kahkahalarıyla tanıyoruz. Neşesini hiç saklamadan gösterebiliyor. Magazin dünyasının da renkli isiömlerinden olan ve gündemden hiç düşmeyen ünlü sunucu Saba Tümer’den bahsediyoruz. Ancak bu sefer ki konumuz Saba Tümer’in kahkahaları ve magazin dündeminde olay olan haberleri değil. Bu sefer Saba Tümer yolculuk sırasında uçakta yaşadığı bir olaya duyarsız kalamayıp bunu ifşa etmesiyle gümdemde. Canlıtv takipçileri için detayları araştırdık.

Saba Tümer THY Uçağından Paylaştı: "Yine Rezalet Yaşanıyor"

Sunucu Saba Tümer’in de yolcusu olduğu Türk Hava Yolları uçağından geçtiğimiz günlerde bir olay yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre yaşlı bir yolcu başka bir yolcunun binebilmesi için istemediği halde uçaktan zorla indirildi. Bu iddiayı gündeme getiren ve olayı sosyal medya hesabından paylaşan isim ise tüm Türkiye’nin kahkahalarıyla yakından tanıdığı ünlü sunucu Saba Tümer. Saba Tümer olayı sosyal medya hesabından “Yine rezalet yaşanıyor” diyerek paylaştı ve yaşananlara tepki gösterdi. Sunucu Saba Tümer “bir yolcu için uçağın bekletildiğini” iddia ederek paylaşımında, “Yine rezalet yasaniyor @TK_TR torpilli bir yolcu icin yaşlı bir kadını zorla uçaktan indirdiler. 150 kisi 50 derece uçağın içinde bekletiliyor rezalet rezalet rezaletttt! Olucak sey degil!!!!” ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar da Tepki Gösterdi!

Türk Hava Yolları'na benzer bir tepkiyi de usta gazeteci Uğur Dündar gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan Dündar, "Dün İzmir'den S.Gökçen'e gelen uçağın 40 dakika rötar yaptığını yazdığımda şak diye cevap veren @TK_HelpDesk'ten yine aynı hızda cevap bekliyorum. S.Gökçen'den A.Menderes'e 17.00'de kalkması gereken uçak neden tam 1 saat 50 dakika gecikiyor? Bari sahuru da burada yapıp gidelim!" diye yazdı.

Saba Tümer Kimdir?

1970 yılında İzmir'de dünyaya gelen Saba Tümer, Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde tamamlamıştır. Okulu bitirdikten sonra bir dönem diksiyon dersleri alan Saba Tümer, bir süre Ege TV'de çalıştıktan sonra NTV'ye geçiş yapmış ve burada geniş kitleler tarafından tanınmıştır. 1997 yılında girdiği NTV'de yaklaşık beş yıl boyunca haber sunuculuğu yaptı. Ayrıca bu dönemde "Nstyle" dergisinde yazarlıkta yapmıştır. Saba Tümer’in NTV’den sonraki durağı Reha Muhtar’ın yönetimindeki Show TV oldu. Show TV'de dış haber sorumlusu olarak çalıştı, bu görevi SKYTURK’te Serdar Akinan ile beraber sunduğu "Ne Var Ne Yok" adlı program izlemiştir. Oya Germen ile birlikte “Yok Daha Neler” isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

06-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler