Sadakatsiz 11. bölüm izle

Sadakatsiz 11. bölüm izle
23 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz 11. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Kanal D'nin ve Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz 23 Aralık Çarşamba akşamı 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Vaolkan Asya'dan ümidi kesmediğini gözüne sokmaya çalışır. Diğer yandan da geride bıraktığı iki yıl için Asya'dan intikam alma derdindir. Derin Volkan ile ilgili birşeylerin farkına varmaya başlarken Volkan sürekli inkar etmektedir. 

Sadakatsiz'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Sadakatsiz 11. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Sadakatsiz son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Asya herzamanki gibi Volkan olsa da olmasada hayatına ve yaşama devam etmektedir. Oğlu Ali ile sürdürdüğü yaşamında Volkan'ın Tekirdağ'a dönemsi dışında hiç bir değişiklik olmamıştır. Fakat Volkan ondan almak istediği bir intikam mı yoksa geri dönme isteği mi henüz karar verememiştir. Asya Bir yandan da Turgay ile yakınlaşırken Volkan Turgay'ın ve Ali ve Asya'ya yakın olmasını kaldıramaz. 

Bu akşam ki bölümde ise Asya evinde sakin bir gece geçirirken, bir anda dışarıdan sesler duyar. Ne olduğunu bile anlayamadan içeri kar maskeli birisi girer. Peşinde iz bırakmamak için önce kameraları parçalar. Evden kaçmaya çalışırken eve giren maskeli adam boğazına çöker Asya'nın. Aslında asya bu saldıra mı delil bilinmez ama onu diken üzerinde tutacak gizemli bir telefon almıştır. Yapılan bu saldırı Asya'yı öldürmek mi yoksa göz dağı vermek mi bilinmez. 

Asya ise Volkan yenişden hayatlarına girdiğinden beri çocukluğunda yaşadığı dramtik travmalar yeniden canlanır. Anne ve babasının kavgalarına şahit oluşu eve giren maskeli kişi ile bağdaştırmaya çalışacaktır. 

Sadakatsiz dizisinin 23 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümündeki diğer detaylara dizinin yeni bölümünden ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümüne yukarıdaki veya aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM İZLE | SADAKATSİZ SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEYEBİLECEĞİNİZ ADRES!

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Sadakatsiz 23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyenlere keyifli dakikakar yaşatmayı başardı. Sadakatsiz 11. bölüm izle veya son bölüm izle araması yaparak dizinin ilgili bölümüne ulaşmaya çalışanlar 'https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz' adresinden dizinin yeni bölümünü izleyebilirler.

Sadakatsiz her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranında!

23-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler