Sadakatsiz 26. Bölüm İzle

Sadakatsiz 26. Bölüm İzle
Sadakatsiz 26. Bölüm İzle; 14 Nisan Çarşamba akşamı 26. Bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 26. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Cansu dere, Melis Sezen, Burak sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı ve Alp Akar’ın rol aldığı Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 26. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezonun flaş yapımlarından olan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden Sadakatsiz her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bir uyarlama dizi olan sadakatsiz bir aldatma ve sadakat sınavı üzerine gelişen olayların hikayesini ele alıyor. Dizinin ana karakterlerinden Asya, Volkan ve derin üçgeninde geçen gerilimli ve heyecanlı hikaye her Çarşamba akşamı seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 26. Bölümünde de ine olaylar ve aksiyon eksik olmayacak gibi görünüyor.

Sadakatsiz son bölüm izle

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal d ekranlarının heyecanı ve aksiyonu bol, aldatma temelli dizisi Sadakatsiz her hafta seyirciyi ekran başına toplamayı ve en çok izlenen yapımlardan biri olmayı başarıyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde Derin’in ortadan kaybolması ve izlerin Asya’yı göstermesi üzerine Asya hem işimden olmuştur hem de en büyük şüpheli konumundadır. Volkan ise eski karısını korumak ve onu kurtarmak için çabalamaktadır.

Sadakatsiz 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi bol dizisi Sadakatsiz bu akşam 26. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Son olaylarla birlikte daha çok merak edilen dizide başrol oyuncusu Melis Sezen ve Alp Akar koronavirüse yakalanırken yılların tecrübeli oyuncusu Burak Sergen ise hastanede yoğun bakımda solunum yetmezliği tedavisi görüyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise derdin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken Asya’nın yaşananlar karşısında sabrı da gücü de tükenmektedir. Asya büyük bir kararın arifesinde olduğunu bilmektedir ve bu kararın herkes için tek şans olduğunu düşünür. Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan ise büyük ve önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gelişme daha yaşanır ve Derin’i kaçıranlar bu sefer de Asya’yı kaçırırı ve Derin’in yanına kapatırlar. Tüm bu gelişmeler heyecan dozunu artırırken dizide neler olacak sorusu da iyice büyük. Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak 26. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal d ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

14-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar