Sadakatsiz 47. Bölüm İzle

Sadakatsiz 47. Bölüm İzle
Sadakatsiz 47. Bölüm İzle; 2 Şubat Çarşamba akşamı 47. Bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz Dizisinin yayınlanan 47. Bölümün ü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 47. Bölüm İzle; Başrollerinde Cansu dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Nazlı Bulum ve Taro Emir Tekin’in rol aldığı Sadakatsiz bu akşam saat 20.00’da 47. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Med Yapım tarafından hazırlanan ve Çarşamba akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden olan Sadakatsiz yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Dizi geçen sezon başladı ve bu sezonda ekrana gelmeye devam ediyor. Aldatma, aile, şantaj ve her türlü gerilim ve olayı bünyesinde barındıran Sadakatsiz seyirciyi ilginç ve entrika dolu hikayesiyle ekrana bağlamayı başarıyor. Kanal D’nin en çok seyredilen yapımlarından olan sadakatsiz bu akşam 47. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında ekrana gelecek.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Med Yapım’ın başarılı dizilerinden Sadakatsiz bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Yabancı bir diziden ülkenize uyarlanan dizinin ana konusu aldatma olarak belirlenmiş durumda. Bu konu etrafında dönen olayların anlatıldığı dizinin son bölümünde Asya evinde Volkan’ın gizlice yerleştirdiği kameraları bulmuş ve şoke olmuştur. Aras bu kameraları temizlerken Volkan’la bu konuda çok sert bir tartışmaya girer ve Volkan’ın evinde bulunan Asya’nın resmini parçalara. Bu duruma şahit olan Asya şoke olmuştur.

Sadakatsiz 47. Bölümde Neler Yaşanacak?

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in başrolünde oynadığı Sadakatsiz her Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında seyirci tarafından heyecanla ve merakla izleniyor. Entrikanın hemen her türlü hikayesinin ele alındığı dizinin son bölümlerinde Volkan ile Aras arasındaki çatışma şiddetini artırırken Asya Volkan’dan uzaklaşmak ve kendi özel hayatına bakmak için çalışmaktadır. Asya Volkan ile Aras arasında yaşananlardan ve Aras’ın kendi resmini parçalamasına şahit olduktan sonra Aras arasına mesafe oymaya karar verir. Aras ise Asya’nın güvenini yeniden kazanmak için çalışmaya başlar. Öbür taraftan Derin’in başına açtığı belayı çözmek için attığı her adım onu daha büyük bir tehlikenin içine çekmektedir. Volkan ve Leyla yeni bir iş için iş birliğine girerken Ali’nin Aras hakkındaki sözleri herkesi dehşete düşürecektir. Volkan ise Aras ile Asya arasında gelişen olumsuz durumlardan dolayı oldukça mutludur. Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 47. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar