Sadakatsiz 38. Bölüm İzle

Sadakatsiz 38. Bölüm İzle
Sadakatsiz 38. Bölüm İzle; 10 Kasım Çarşamba akşamı 38. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz’in yayınlanan 38. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 38. Bölüm İzle; Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Nazlı Bulum ve Taro Emir Tekin’in rol aldığı Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak 38. bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan uyarlama dizi Sadakatsiz bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı ve her bölüm reytingini daha da artırarak seyirciye gerilimli ve heyecanlı bölümler izlettirmeyi başardı. Çarşamba akşamlarının sevilen ve merakla neler olacağı beklenen dizisi Sadakatsiz özellikle bu sezon diziye katılan Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteriyle heyecanını zirveye taşımayı başardı. Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 38. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Med Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz bu sezon ikinci sezonuyla ekrana geliyor. Oldukça iyi bir yerde olan dizi son bölümlerde heyecanını da zirveye taşımayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Asya ve Aras arasındaki yakınlaşma özellikle dikkatleri çekerken Asya bu konuda oldukça kararsız anlar yaşadı. Volkan’ın adeta deliye döndüğü Aras konusu her an seyirciyi daha da meraklandırırken ortaya çıkan yeni bir karakter ise Aras’ın geçmişine ışık tutacak gibi görünmektedir.

Sadakatsiz 38. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan olan Sadakatsiz Med Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizide son bölümlerde yaşanan heyecan ve gerilim bu bölümde de seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 38. Bölümünde Asya, Derinden boşanmaya karar veren Volkan’ın kıskançlık krizleri ile uğraşmaktadır. Bu arada babasının etkisi altında kalan Ali ise Asya’ya problem çıkarmaya devam etmektedir. Derin ve Gönül cephesini de etkileyen bu olay aileler arası gerilime sebep olacaktır. Leyla ismindeki gizemli kadın ise Tekirdağ’da her yerde Aras’ı aramaktadır. Öbür taraftan Derin ile Volkan arasında yaşananlar her an ikiliyi birbirinden daha da uzaklaştırmakta ve aynı zamanda da Derin’i saplantılı bir hale getirmektedir. Derin her ne olursa olsun Volkan’dan ayrılmak istememektedir. Bunun için Derin, Aras’ı arayan gizemli kadın Leyla’ya onu bulmaması için engel olmaya karar vermiştir. Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 38. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar