Sadakatsiz 42. Bölüm İzle

Sadakatsiz 42. Bölüm İzle
Sadakatsiz 42. Bölüm İzle; 8 Aralık Çarşamba akşamı 42. Bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz’in yayınlanan 42. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 42. Bölüm İzle; Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Burak Sergen, Özge Özder, Nazlı Bulum ve Taro Emir Tekin’in rol aldığı Sadakatsiz bu akşam 42. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda aynı başarısını devam ettiren dizi kanalın en çok reyting alan yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Entrika, aşk ve intikam türünde ele alınan dizi özellikle bu sezon başından itibaren kadrosuna katılan Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteriyle yeni bir ivme kazandı ve hikayesinde derinliğe gitti. Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 42. bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve MF Yapım tarafından hazırlanan Sadakatsiz her Çarşamba akşamı seyirciyi ekrana bağlayan yapımların başında geliyor. Entrika, intikam ve aşk türünde ele alınan dizinin yayınlanan son bölümünde Aras’ın kim olduğu ve Tekirdağ’a dönerek hastaneyi satın alması her yerde ses getirmiştir. Asya ise onu karşılamaya gelen ilk misafiridir. Aras ve Asya arasındaki ilişki her geçen an daha da ilerlerken Volkan ziyaret ettiği Aras’tan yakın zamanda boşanacağını öğrenir.

Sadakatsiz 42. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Sadakatsiz her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizinin heyecanla ve merakla beklenen 42. Bölümünde işler iyice karışmaktadır. Leyla’nın Asya ve Aras’ı fotoğraflarla tehdit etmesi üzerine gözler Aras’ın boşanma davasına çevrilir. Aras’ın dava için Londra’ya dönmesinin ardından gergin günler yayan Asya Ali ile yaşadığı sorunlara çözüm aramaktadır. Bu arada Derya’nın doğum gününde gelen ani bir haber herkesi derinden üzer. Bu arada Aras dava sonunda geri Tekirdağ’a dönmüştür. Herkes davanın sonucunu merak ederken Volkan’a gelen sürpriz bir ziyaretçi olayların akışını değiştirecek türden bilgiler verecektir. Bütün dengelerin değişeceği ve Asya’yı yeniden zor zamanların beklediği Sadakatsiz bu akşam ekrana gelecek 42. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar